Imprimante și scanere

Alegeți din gama noastră de peste 330 de modele de imprimante, scanere și dispozitive multifuncționale clasice, de la producători de renume, ar fi HP, Canon, Brother, Epson, OKI, Konica Minolta, Xerox și multe altele. Scopul nostru este de a oferi totul pentru acasă, birou și imprimare profesională într-un singur loc.
Sunteți în căutarea unei multi-funcționale accesibile la domiciliu, o imprimantă profesională de imprimare foto, sau sunteți deja satul de crearea de documente manuale la un scaner, și sunteți în căutarea pentru un scaner rapid cu un alimentator de documente automat? Deci sunteți chiar aici, alegeți.
Imprimanta este doar începutul. Vom fi bucuroși vă aprovizionăm cu toner și cartuse ori de câte ori aveți nevoie de el. Vindem tonere originale pentru toate imprimantele din oferta noastră. Suntem specialiști în imprimarea ieftina. Utilizarea tonerului nostru compatibil toner Partner va economisi mai mult de o treime din costurile de imprimare.
Suntem, de asemenea, bucuroși fim partenerii voștri în casă, birou și presă profesională. Dacă nu știți ce sa alegeți, experții noștri va sfătui cu plăcere - doar trebuie sa ne contactați.

 

Transport GRATUIT

clienților înregistrați cu comenzi peste 199 lei.

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de fidelitate pentru fiecare achiziție