Garanție pe viață a tonerelor

 

Datorită tehnologiei de producție perfect stăpânite, oferim o garanție pe viață pentru funcționarea optimă a tuturor tonerelor laser TonerPartner și a cartușelor cu jet de cerneală.

Programul de garanție pe viață

Programul de garanție pe viață TonerPartner se aplică numai produselor TonerPartner care se află în oferta standard a companiei și sunt destinate utilizării personale. Nu se aplică tonerelor de imprimare originale și Xerox.

 

Programul de garanție pe viață TonerPartner este garanția TonerPartner că, prin vânzări oficiale, tonerul va fi reparat sau înlocuit de proprietar de-a lungul vieții sale, în caz de defecte mecanice decurse din folosirea tonerului TonerPartner.

 

Condițiile programului de garanție pe viață

 

  • Tonerul va fi reparat sau înlocuit (repararea sau înlocuirea este reglementată de orientările interne ale TonerPartner) în orice moment al vieții primului său proprietar, indiferent de numărul defectelor revendicate în garanția de viață.
  • Condiția este cea mai mare parte a produsului este livrată pentru reparație sau înlocuire și că modelul de toner poate fi identificat.
  • Dacă garanția de viață TonerPartner este aplicată unui tip de toner care nu mai este disponibil și nu poate fi reparat, tonerul va fi înlocuit de consumator.
  • În cadrul programului de garanție pe viață, nimeni nu va întreba de ce, veți enumera doar un defect în tonerul dvs. și îl vom repara sau înlocui.