Produse selectate

Casă, grădină și sport

Puncte de distribuire. Până la 2834 puncte de colectare.
Gamă largă la alegere. Oferim mai mult de 54000 produse.
La noi veți avea timp. Puteți returna marfa în termen de 30 de zile.
Vă vom răsplăti. Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție.

Produse promoționale

Știați că puteți efectua comenzi mai rapid?

Pe fiecare cutie de cartuș veți găsi un cod QR care vă redirecționează direct către produsul dorit, astfel încât să îl puteți cumpăra imediat.

Mai multe informații

Noutăți în sortiment

Colectați puncte,
cumpărați mai ieftin

Pentru fiecare comandă, primiți o recompensă sub formă de credite de achiziție, care sunt apoi convertite într-o reducere financiară. Această sumă poate fi folosită pentru următoarea comandă.

Aflați mai multe

S-ar putea să vă intereseze

8 minute de citit

Cum să vă creați cu ușurință propriile felicitări de Crăciun acasă: sfaturi despre imprimante, software, hârtie și imagini

29. 11. 2023

Este aproape de necrezut, dar anul a trecut, iar Crăciunul din acest an este deja după colț, iar asta înseamnă un singur lucru - pregătirile pentru această sărbătoare încep în mod lent, dar treptat totul ia amploare. Deși nu vă putem ajuta cu coacerea prăjiturilor, cumpărarea cadourilor, decorarea casei sau cu curățarea peștelui, vă putem ajuta măcar să vă creați propria felicitare de Crăciun absolut gratuit pe care o puteți trimite celor dragi. O astfel de felicitare de Crăciun cu fotografie îi va face cu siguranță fericiți, ceea ce este cel mai important lucru de Crăciun.

Articolul complet »
4 minute de citit

5% acoperire a paginii la imprimare sau cât timp vă va ține tonerul sau cartușul?

18. 9. 2023

Vi s-a întâmplat vreodată să rămâneți fără toner sau cartuș nou înainte de a putea imprima abia jumătate din numărul de pagini promis de producătorul cartușului atunci când l-ați cumpărat? Punem pariu că da. Cu toate acestea, dacă ați reacționat la această situație acuzând producătorul cartușului de minciună, cel mai probabil ați procedat greșit. Asta deoarece cantitatea de printuri declarată de un anumit toner sau cartuș este valabilă cu o acoperire a paginii de 5% la imprimare. Și aici este îngropat câinele. La urma urmei, aveți idee cum arată de fapt o pagină tipărită cu o acoperire de 5%? Dacă nu, rândurile următoare vor lămuri întreaga problemă.

Articolul complet »
4 minute de citit

Actualizarea imprimantei HP: Ce trebuie să faceți, ca să continuați să folosiți cartușe compatibile

31. 8. 2023

Tonere și cartușele compatibile sunt de multă vreme populare în rândul deținătorilor de imprimante, deoarece pot economisi mulți bani la imprimare. În comparație cu cartușele originale, costul per imprimare este semnificativ mai mic, în timp ce calitatea imprimării este, de obicei, aproape aceeași cu cea a cartușelor originale. Cu toate acestea, tocmai din cauza acestor avantaje, cartușele compatibile devin din ce în ce mai mult un obstacol în calea producătorilor de imprimante, iar HP a fost primul care a luptat viguros împotriva lor. Mai exact, a introdus un bloc software pe imprimantele sale care blochează utilizarea cartușelor neoriginale, astfel că singura opțiune este să folosiți piese originale, fie că vă place sau nu. Deși există o anumită apărare împotriva acestei inovații, aceasta nu este miraculoasă.

Articolul complet »
Mai multe articole

Clienții ne laudă

93.32% dintre clienți ar recomanda magazinul nostru ca fiind de încredere.