Puncte de colectare

3520 Puncte de distribuire pe întreg teritoriul României

 

Abonamentul personal este un mod de transport posibil pe care îl puteți alege pentru a vă abona la comanda dvs. În a doua etapă a coșului, alegeți modul de transport "Urgent Cargus- puncte de colectare" și selectați punctul de livrare în cazul în care doriți ridicați comanda.

 

0 %

 

Care e avantajul?

Timp economisit - nu trebuie vă angajați la o anumită oră de livrare.

Vă vom anunța, de îndată ce coletul ajunge la sucursală- veți fi anunțați prin sms de Urgent Cargus cand ajunge și aveți 5 zile la dispoziție sa il ridicați.

 

De ce am nevoie pentru a ridica o comandă?

zasilkovna.svg Packeta
Ca informație de bază, la punctul de distribuție Packeta, trebuie specificați parola pe care o veți primi printr-un mesaj (e-mail și SMS), atunci când pachetul dvs. va fi gata de colectare. Persoana care preia coletul nu trebuie fie aceeași cu destinatarul. Coletul poate fi preluat de orice deține parola.

 

cargus Urgent Cargus

După primirea pachetului la Urgent Cargus veți primi un SMS de inștiintare in ziua in care ajunge coletul la depozit, de unde poate fi ridicat, de la ce adresa și in ce interval orar. Pachetul va fi stocat la Urgent Cargus timp de 5 zile.

Mai jos, aveți un link care directioneaza pe site-ul Urgent Cargus unde puteti vizualiza centrele lor de colectare, pe mapa din partea de sus puteți vedea adresele acestora, urmand sa selectați la orasul destinatar localitatea din care va fi ridicat coletul, completați adresa sediului de unde se dorește ridicarea, iar in câmpul adresat scrieți: SEDIUL URGENT CARGUS, și orasul de unde o sa fie ridicat coletul de dvs.:

https://www.urgentcargus.ro/contact/centre/

 

Cele mai utilizate puncte de preluare

 

Puncte de preluare

1
6
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z