Articole

Bărbat care editează pe PC fotografii realizate cu un aparat foto DSLR. 5 minute de citit
Ultimul articol

Cum să descărcați fotografii de pe telefonul mobil sau aparatul foto pe PC

4. 1. 2024

Vremea aparatelor de fotografiat analogice a trecut demult și odată cu ele și nevoia de a face din când în când fotografii realizate pe film developate de specialiști. Totuși, acest lucru aduce cu sine și unele aspecte negative. Dacă în trecut, datorită aparatelor foto analogice, aveam o mulțime de fotografii în formă fizică așezate în albume foto, astăzi preferăm fotografiile digitale, pe care le vizualizăm cel mult pe ecranul telefoanelor mobile, al PC-urilor, al televizoarelor și pe care le lăsăm rareori să fie tipărite. Totuși, un obstacol poate fi faptul că nu fiecare persoană știe cum să descarce fotografiile pe PC de pe telefon sau aparat foto, iar din acest motiv, preferă să le tipărească. Nu este o chestiune complicată sau care necesită mult timp, așa cum veți vedea în rândurile următoare.

Citiți articolul
Felicitări de Crăciun în fața decorațiunii de Crăciun 8 minute de citit

Cum să vă creați cu ușurință propriile felicitări de Crăciun acasă: sfaturi despre imprimante, software, hârtie și imagini

29. 11. 2023

Este aproape de necrezut, dar anul a trecut, iar Crăciunul din acest an este deja după colț, iar asta înseamnă un singur lucru - pregătirile pentru această sărbătoare încep în mod lent, dar treptat totul ia amploare. Deși nu vă putem ajuta cu coacerea prăjiturilor, cumpărarea cadourilor, decorarea casei sau cu curățarea peștelui, vă putem ajuta măcar să vă creați propria felicitare de Crăciun absolut gratuit pe care o puteți trimite celor dragi. O astfel de felicitare de Crăciun cu fotografie îi va face cu siguranță fericiți, ceea ce este cel mai important lucru de Crăciun.

Articolul complet »
4 minute de citit

5% acoperire a paginii la imprimare sau cât timp vă va ține tonerul sau cartușul?

18. 9. 2023

Vi s-a întâmplat vreodată să rămâneți fără toner sau cartuș nou înainte de a putea imprima abia jumătate din numărul de pagini promis de producătorul cartușului atunci când l-ați cumpărat? Punem pariu că da. Cu toate acestea, dacă ați reacționat la această situație acuzând producătorul cartușului de minciună, cel mai probabil ați procedat greșit. Asta deoarece cantitatea de printuri declarată de un anumit toner sau cartuș este valabilă cu o acoperire a paginii de 5% la imprimare. Și aici este îngropat câinele. La urma urmei, aveți idee cum arată de fapt o pagină tipărită cu o acoperire de 5%? Dacă nu, rândurile următoare vor lămuri întreaga problemă.

Articolul complet »
Toner original HP lângă tonerul compatibil TonerPartner 4 minute de citit

Actualizarea imprimantei HP: Ce trebuie să faceți, ca să continuați să folosiți cartușe compatibile

31. 8. 2023

Tonere și cartușele compatibile sunt de multă vreme populare în rândul deținătorilor de imprimante, deoarece pot economisi mulți bani la imprimare. În comparație cu cartușele originale, costul per imprimare este semnificativ mai mic, în timp ce calitatea imprimării este, de obicei, aproape aceeași cu cea a cartușelor originale. Cu toate acestea, tocmai din cauza acestor avantaje, cartușele compatibile devin din ce în ce mai mult un obstacol în calea producătorilor de imprimante, iar HP a fost primul care a luptat viguros împotriva lor. Mai exact, a introdus un bloc software pe imprimantele sale care blochează utilizarea cartușelor neoriginale, astfel că singura opțiune este să folosiți piese originale, fie că vă place sau nu. Deși există o anumită apărare împotriva acestei inovații, aceasta nu este miraculoasă.

Articolul complet »
Imaginea cartușelor într-o imprimantă Brother 3 minute de citit

XL. vs dimensiunea cartușului clasic: Va fi compatibil cu imprimanta D-voastră?

22. 8. 2023

Dacă utilizați o imprimantă cu jet de cerneală pentru imprimare, probabil că ați înlocuit deja cartușele cu altele noi după ce cele vechi au rămas fără cartușe. În momentul în care ați cumpărat altele noi, probabil ați observat că, pe lângă cartușele originale și cele compatibile sau, dacă preferați, alternative, ați avut posibilitatea de a alege între versiunile standard și XL. Nu știți care sunt diferențele dintre ele și cu ce se aseamănă? Nicio problemă. În rândurile următoare vă vom explica pe scurt și clar care este diferența.

Articolul complet »
6 minute de citit

Recenzii Canon i-SENSYS LBP6030B: Imprimantă cu o preponderență de pozitive

17. 8. 2023

Căutați o imprimantă accesibilă care să vă ajute să imprimați o mulțime de documente la cea mai bună calitate posibilă? Atunci, probabil că vă așteaptă o călătorie destul de dificilă. Există destul de multe astfel de imprimante pe piață, ceea ce face dificilă alegerea. În rândurile de mai jos, însă, voi încerca să vă ajut măcar un pic. Am primit imprimanta Canon i-SENSYS LBP6030B pentru testare și, pentru că de ceva vreme este partenerul meu tăcut la birou, a venit momentul să o evaluez dacă valorează atât cât cer magazinele pentru ea. Așa că să trecem la treabă.

Articolul complet »
5 minute de citit

Recenzii Brother HL-1222WE: Imprimantă laser ieftină nu doar pentru casă

10. 8. 2023

Alegerea unei imprimante potrivite pentru imprimarea documentelor este dificilă în zilele noastre. Asta pentru că veți găsi pe piață o mulțime de modele, din care s-ar putea să nu fie întotdeauna ușor să vă alegeți. Cu toate acestea, vom încerca să vă ajutăm într-o oarecare măsură cu aceste rânduri. În săptămânile anterioare, imprimanta Brother HL-1222WE a sosit în biroul meu pentru testare și pentru că am tipărit o mulțime de documente cu ajutorul ei și mi-am format o idee despre aceasta, este timpul să vă prezint cum este în realitate.

Articolul complet »