Despre noi

Suntem TonerPartner și suntem cel mai bun prieten al imprimantei tale. Din anul 2014 ne pasă să aveți întotdeauna negru pe alb. Rapid și fiabil.

Calitate

Suntem o afacere online care își propune ofere cartușe, pentru imprimanta dumneavostră, de înaltă calitate. De asemenea, puteți găsi hârtie pentru birou sau mai multe modele de hârtie foto în gama noastră de produse.
Dorința de a oferi doar ce e mai bun, ne-a condus treptat la crearea propriei noastre marci de tonere și cerneluri compatibile, Toner Partner, pentru care oferim garanție pe viață având Certificat de asigurare de răspundere civilă.

 

Viteza 

Provocarea noastră a fost și este mai presus de toate viteza. Astfel, astăzi ne putem lăuda până la 98% din mărfuri sunt expediate în mai puțin de trei zile. putem garanta livrarea în termen de 48 de ore.

 

Fiabilitate

Știm totul despre imprimante și vă vom împărtăși cunoștințele. Pe blog-ul nostru puteți găsi articole cu sfaturi și sugestii din lumea imprimarii. Și dacă nu găsiți răspunsul la întrebare dumneavoastră, suntem gata vă ajutăm pe linia noastră telefonică gratuită 031 630 8312 . Aici puteți ajunge la noi în fiecare zi de la 08.30 la 17.00.

 

Creștere

Am apărut în 2014 ca o companie cehă, dar un an mai târziu ne-am extins deja activitatea în Slovacia. În următorii doi ani am început livrăm produse în Ungaria, Polonia, Germania, România și Austria. Și alte țări ale Uniunii Europene vor urma. 

Până în prezent avem deja trei centre logistice (Praga, Bratislava și Hamburg), în fiecare zi trimitem peste 2500 de comenzi.
Toate acestea ne-au pus pe numărul 1 între companiile care furnizează imprimante și consumabilele pentru acestea. Avem în această industrie cea mai rapidă creștere de e-shop și nu intenționăm se schimbe nimic.
Aruncati o privire la oferta noastră și veti vedea singuri.