Cartușe și totul pentru biroul D-voastră 

Compania noastră a fost înființată în anul 2014 în Republica Cehă, operăm în 9 țări și suntem numărul unu pe piața din Europa Centrală. Clienții au încredere în noi - și știu bine de ce 

Suntem într-o continuă dezvoltare

După mulți ani de experiență în domeniul tonerelor am pus bazele magazinului online TonerPartner în 2014, în Ostrava. În același an, am venit cu propriul brand de cartușe compatibile, iar un an mai târziu ne-am extins în străinătate.

Prin Slovacia, pașii noștri au dus spre Ungaria (2018) și Polonia (2019). În 2020, ne-am extins în două țări simultan - Germania și România - iar un an mai târziu în Croația și Austria. La începutul anului 2023, ne-am extins într-o altă țară și anume Slovenia. Procesăm peste 4 700 de colete pe zi, iar numărul de colete continuă să crească.

 

map.png

 

Odată cu expansiunea noastră, ne-am extins și oferta. La cartușe originale și compatibile, în 2019 am adăugat în plus imprimante, scannere și imprimante 3D. În 2020, am trecut printr-un rebranding parțial și am introdus mascota noastră.

Pentru noi, calitatea produselor și serviciilor este fundamentală

În anul 2021, gama noastră de produse include articole de birotică (papetărie, dosare etc.), echipamente de protecție și teste antigenice. De asemenea, deținem certificatul ČSN EN ISO 9001, care garantează calitatea produselor noastre:

shop-roku-2019-cz.svg

Am schimbat culorile, dar calitatea a rămas aceeași

În prima jumătate a anului 2023, am lucrat intensiv la un rebranding extins, care a constat în modernizarea site-ului web, a logo-ului, a mascotei și a ambalajului. De asemenea, ne-am extins semnificativ oferta cu multe categorii noi, datorită cărora TonerPartner s-a transformat parțial dintr-un magazin specializat în imprimante și accesorii într-un loc în care puteți găsi produse pentru casă, grădină sau atelier.

 

new-logo.png

 

Care este pasul următor?

Scopul nostru este de a deveni un partener al companiilor de toate dimensiunile și al gospodăriilor din întreaga Europă, nu doar în domeniul imprimantelor și al accesoriilor pentru imprimante, dar și într-o gamă largă de alte domenii, inclusiv în gospodărie, grădină, atelier și așa mai departe. Începând cu 2023, ne-am propus:

  • consolidarea poziției pe piețele austriece și slovene;
  • adăugarea de produse noi la gama actuală de produse necesare pentru funcționarea biroului sau a gospodăriei (de exemplu, alte echipamente, papetărie, băuturi răcoritoare etc.);
  • să ne extindem gama de produse la peste 100 000 de produse, inclusiv cartușe, marea majoritate a acestei creșteri provenind din produse noi și nu din cartușe de imprimantă,
  • să ne reducem amprenta ecologică,
  • inaugurarea serviciilor de imprimare (Print as a Service).

Și în viitorul mai îndepărtat? Până în 2025 dorim să ne extindem în Italia, Franța, țările Benelux, Turcia, Bulgaria, Spania, Ucraina și alte țări europene.

Aveți întrebări?

Faceți clic pe butonul verde "Aveți o întrebare?" din colțul din dreapta jos și consultați lista de întrebări frecvente sau contactați-ne pe adresa noastră de e-mail info@tonerpartner.ro

rocket.svg  Suntem rapizi

98 % din expedieri sunt expediate în ziua plasării comenzii

guarantee.svg  Garantăm calitatea

Avem încredere în cartușele noastre de la marca TonerPartner PREMIUM. Prin urmare, oferim o garanție pe viață și o garanție împotriva deteriorării imprimantei.

cart.svg  Avem o selecție largă

Deținem aproximativ 10 000 de modele de tonere și cartușe în stoc pentru D-voastră. Dar vă oferim și o gamă de alte produse pe care le puteți utiliza în biroul D-voastră, acasă, în grădină, în vacanță sau pur și simplu oriunde aveți nevoie de ele. Da, ați citit bine. Ne-am extins recent gama pentru a include mai mult de 48 000 de articole pe care credem că v-ar putea fi utile!

smile.svg  Suntem aici pentru toată lumea

Dimensiunea casei sau a biroului D-voastră nu contează. Ajutăm casele și birourile cu o singură imprimantă. Și nu doar cu ea. Datorită gamei noastre în continuă extindere, puteți alege din aproximativ 10 000 de produse concepute nu doar pentru imprimarea în birouri ci și pentru imprimarea acasă. Există, de asemenea, produse pentru grădină, casă, timp liber și așa mai departe. Pe scurt, există ceva pentru toată lumea! Nu ezitați să ne contactați.

pen.svg  Vă inspirăm - cu ajutorul a peste 190 de articole

Articolele noastre ajută utilizatorii să imprime mai ieftin, să își repare imprimanta sau să respecte igiena muncii. De asemenea, cititorii vor găsi diverse sfaturi practice pentru birou sau gospodărie.

form.svg  Ne ocupăm imediat de reclamații

Nu trebuie să așteptați ca o reclamație să fie procesată. Pur și simplu completați formularul online - Cartușele TonerPartner PREMIUM nu trebuie să fie trimise înapoi pentru a fi acceptată reclamația D-voastră. Totuși, acest lucru nu se aplică cartușelor originale și altor sortimente.