Puncte de distribuire. Până la 1949 puncte de colectare.
Gamă largă la alegere. Oferim mai mult de 53000 produse.
La noi veți avea timp. Puteți returna marfa în termen de 30 de zile.
Vă vom răsplăti. Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție.

Cele mai vândute cartușe TonerPartner

De ce să alegeți cartușele TonerPartner Premium

Capacitate de imprimare mai mare Tonerele TonerPartner sunt mai ieftine
Aceeași calitate Nu veți observa diferența atunci când veți imprima
Garanție de funcționalitate Asigurare pentru eventuală deteriorare a imprimantei

Cele mai vândute cartușe originale

Consumabile pentru imprimante - tonere și cartușe ieftine

Indiferent dacă aveți o imprimantă de domiciliu pe care o utilizați pentru imprimarea ocazională de documente sau dețineți o companie în care imprimantele sunt practic folosite non-stop, aveți posibilitatea să alegeți acum dintr-o gamă largă de cartușe originale și compatibile pentru imprimanta dvs. Cartușele noastre Toner Partner compatibile pentru imprimante Laserjet au fost supuse unor teste riguroase de calitate, ele sunt ecologice și mai ieftine decât cele originale. Cu toate acestea, oferă chiar 100% calitate de imprimare, oferind culori foarte puternice și un număr mare de imprimari. Dacă preferați culorile originale în locul imprimantei, oferta noastră include, de asemeni, cartușe originale pentru diferite tipuri de imprimante. Simplificați alegerea unui cartuș introducând marca imprimantei sau numele acesteia la căutare. Nu vă faceți griji cu privire la selecție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul chat-ului online sau prin linia telefonică gratuită pusa la dispoziție pentru dvs. Personalul nostru vă va răspunde cu plăcere la toate întrebările.
Livrarea va fi în termen de 48 de ore prin curierul nostru gratuit. Transportul rapid de bunuri promovate și alte beneficii sunt puse la dispoziție pentru dumneavoastră. Bucurați-vă de achiziționare din confortul casei dumneavoastră și noi vom avea grijă de restul. Suntem aici pentru dumneavoastră și imprimanta dumneavoastră.

Știați că puteți efectua comenzi mai rapid?

Pe fiecare cutie de cartuș veți găsi un cod QR care vă redirecționează direct către produsul dorit, astfel încât să îl puteți cumpăra imediat.

Mai multe informații

Produse promoționale

Colectați puncte,
cumpărați mai ieftin

Pentru fiecare comandă, primiți o recompensă sub formă de credite de achiziție, care sunt apoi convertite într-o reducere financiară. Această sumă poate fi folosită pentru următoarea comandă.

Aflați mai multe

S-ar putea să vă intereseze

5 minute de citit

Cum să descărcați fotografii de pe telefonul mobil sau aparatul foto pe PC

4. 1. 2024

Vremea aparatelor de fotografiat analogice a trecut demult și odată cu ele și nevoia de a face din când în când fotografii realizate pe film developate de specialiști. Totuși, acest lucru aduce cu sine și unele aspecte negative. Dacă în trecut, datorită aparatelor foto analogice, aveam o mulțime de fotografii în formă fizică așezate în albume foto, astăzi preferăm fotografiile digitale, pe care le vizualizăm cel mult pe ecranul telefoanelor mobile, al PC-urilor, al televizoarelor și pe care le lăsăm rareori să fie tipărite. Totuși, un obstacol poate fi faptul că nu fiecare persoană știe cum să descarce fotografiile pe PC de pe telefon sau aparat foto, iar din acest motiv, preferă să le tipărească. Nu este o chestiune complicată sau care necesită mult timp, așa cum veți vedea în rândurile următoare.

Articolul complet »
8 minute de citit

Cum să vă creați cu ușurință propriile felicitări de Crăciun acasă: sfaturi despre imprimante, software, hârtie și imagini

29. 11. 2023

Este aproape de necrezut, dar anul a trecut, iar Crăciunul din acest an este deja după colț, iar asta înseamnă un singur lucru - pregătirile pentru această sărbătoare încep în mod lent, dar treptat totul ia amploare. Deși nu vă putem ajuta cu coacerea prăjiturilor, cumpărarea cadourilor, decorarea casei sau cu curățarea peștelui, vă putem ajuta măcar să vă creați propria felicitare de Crăciun absolut gratuit pe care o puteți trimite celor dragi. O astfel de felicitare de Crăciun cu fotografie îi va face cu siguranță fericiți, ceea ce este cel mai important lucru de Crăciun.

Articolul complet »
4 minute de citit

5% acoperire a paginii la imprimare sau cât timp vă va ține tonerul sau cartușul?

18. 9. 2023

Vi s-a întâmplat vreodată să rămâneți fără toner sau cartuș nou înainte de a putea imprima abia jumătate din numărul de pagini promis de producătorul cartușului atunci când l-ați cumpărat? Punem pariu că da. Cu toate acestea, dacă ați reacționat la această situație acuzând producătorul cartușului de minciună, cel mai probabil ați procedat greșit. Asta deoarece cantitatea de printuri declarată de un anumit toner sau cartuș este valabilă cu o acoperire a paginii de 5% la imprimare. Și aici este îngropat câinele. La urma urmei, aveți idee cum arată de fapt o pagină tipărită cu o acoperire de 5%? Dacă nu, rândurile următoare vor lămuri întreaga problemă.

Articolul complet »
Mai multe articole

Clienții ne laudă

92.76% dintre clienți ar recomanda magazinul nostru ca fiind de încredere.