6 sfaturi pentru printarea de calitate pe format A3, A2 și A1

15. 4. 2021

15. Aprilie 2021, 10:00 | Nu toate companiile și organizațiile au nevoie de imprimante doar pentru clasicul „trimestru”. Comitetul companiilor lucrează cu tipăriri de format mare: birourile de design și companiile de proiectare imprimă desene tehnice, afișe de studiouri grafice, hărți ale editorilor cartografici. În acest articol, vom arăta sfaturi pentru imprimantele de înaltă performanță care gestionează în mod jucăuș formatele A3, A2 și A1.

Sfaturi pentru imprimantele A3

Imprimantele pentru hârtie A3 (dimensiunea 297 × 420 mm) vor folosi de către: depozite, organizații administrative sau birouri, dar sunt potrivite și pentru birou - de ex. pentru a tipări o prezentare detaliată pentru o întâlnire anuală sau o întâlnire corporativă.

Tip pentru o imprimantă A3 economică: EPSON LX-1350

prvy L

Tipărește 347 de caractere într-o singură secundă, creează până la 4 copii ale fiecărui document la un moment dat - și gestionează hârtie continuă, foi clasice și plicuri. Imprimanta EPSON LX-1350 cu matrice de puncte este economică; cu rezoluția sa de 300 DPI, asigură totuși tipărirea documentelor perfect lizibile.

Imprimantele cu matrice de puncte nu au concurență în ceea ce privește viteza de imprimare (de asemenea, datorită posibilității de a face copii). Prin urmare, EPSON LX-1350 se potrivește perfect, de ex. la un depozit cu expediere rapidă.

Tip pentru o imprimantă A3 de înaltă rezoluție: HP Color LaserJet Enterprise M751dn

druhy L

Cu un preț de aproape 14 000 de Lei, HP Color LaserJet Enterprise M751dn este un dispozitiv scump, dar această imprimantă compensează acest lucru cu rezoluție ridicată (1 200 × 1 200 DPI) și, mai presus de toate, posibilitatea de imprimare automată pe două fețe.

Imprimanta laser imprimă până la câteva zeci de coli A3 pe ambele fețe pe minut; poate fi folosită și de asemenea pentru etichete, deci pe lângă birou se vor găsi sarcini pentru ea și într-un centru de ambalare. Desigur, Color LaserJet Enterprise M751dn poate gestiona și imprimarea A4.

Tip pentru imprimantă multifuncțională A3: Xerox VersaLink C70xxV_S

treti L

Imprimanta multifuncțională Xerox VersaLink C70xxV_S are o gamă foarte largă de caracteristici: poate imprima fotografii cu o rezoluție de până la 600 × 600 DPI, datorită alimentatorului automat scanează el însuși un teanc de facturi și între timp permite colegilor dvs. copieze orice document necesar.

Xerox VersaLink C70xxV_S va găsi aplicații în principal în birourile ocupate. Cu o viteză de imprimare de 30 de pagini A4 pe minut, este peste medie una dintre cele mai decente , avantajul său mare este posibilitatea înlocuirii separate a cartușelor. În plus, puteți tipări documente stocate pe un card de memorie.

Sfaturi pentru imprimantă A2: EPSON SureColor SC-P800

stvrty L

Se folosește hârtie de dimensiunea A2 (420 × 594 mm) de ex. pentru a crea tabele sau diagrame, dar și imagini de format mare.

Puteți utiliza EPSON SureColor SC-P800 pentru a le imprima. Datorită capului de imprimare cu jet de cerneală, ieșirea de imprimare va fi excepțională în ceea ce privește rezoluția (până la 2 880 × 1 440 DPI) și saturația culorilor.

Dispozitivul este predestinat pentru tipărirea fotografiilor sau afișelor datorită tehnologiei de tipărire fără margini încorporate. Imprimanta folosește cartușe separate, deci nu este o problemă înlocuiți fiecare cartuș pe rând. Cu un preț de 1.200 de euro chiar și companiile și organizațiile mai mici își pot permite această imprimantă

Tip pentru imprimantele A1

Una dintre cele mai mari dimensiuni de hârtie standardizată este A1 (dimensiunea 594 × 841 mm). Astfel de „foi” mari își au locul în principal în birourile de proiectaj, unde servesc ca suport fizic de desene tehnice, dar sunt utilizate și de studiourile grafice și agențiile de publicitate.

Tip pentru o imprimantă A1 la prețuri accesibile: EPSON SureColor SC-T3100

piaty L

1150 euro - cam atât va costa imprimanta EPSON SureColor SC-T3100, echipată cu alimentator automat de hârtie sau tehnologie de tipărire fără margini. Prețul relativ scăzut este compensat de costuri de operare mai mari, dar acest lucru nu este o surpriză pentru imprimantele cu jet de cerneală.

EPSON SureColor SC-T3100 recompensează pentru investițiile în cartușe prin calitatea perfectă de imprimare, cu o rezoluție de până la 1 200 × 2 400 DPI. Cu toate acestea, dispozitivul oferă o claritate de 600 DPI pentru imprimarea de diagrame sau documente de format mare (și pentru economisirea de bani).

Tip pentru o imprimantă A1 de top: Canon ImagePROGRAF TM-205

siesta L

Nu degeaba Canon are un statut printre producătorii de imprimante. Calitatea mărcii este confirmată de Canon imagePROGRAF TM-205; rezoluția mare de imprimare (2 400 × 1 200 DPI) este completată de tehnologia de imprimare fără margini.

Cartușele color sunt separate, astfel încât puteți înlocui cu ușurință cartușul de cerneală fără a fi nevoie înlocuiți toate culorile. În plus, puteți imprima o rola întreagă de hârtie de 18 metri.

Dispozitivul este utilizat în general de către studiourile de arhitectură și agențiile de publicitate.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție