Imprimați fotografii oricând și oriunde: 4 sfaturi pentru imprimantele portabile

26. 4. 2021

26. Aprilie 2021, 10:00 | Imprimantele compacte încep devină din ce în ce mai populare. Vom face fotografii comparabile cu un smartphone mediu. Acest lucru eliberează spațiu în rucsac de o cameră inutilă, de exemplu, pentru o imprimantă de buzunar, cu care puteți imprima momentele din viață. Iată câteva sfaturi pentru a imprima fotografii din mers.

Imprimantele de buzunar și portabile combină mai multe caracteristici: sunt mici, compacte, nu au nevoie de o conexiune electrică pentru a funcționa și imprimă fotografii pe care doriți le analizați în acel moment.

Pentru a vă face selecția mai ușoară, am ales patru imprimante de buzunar care vor adăuga ceva suplimentar întâlnirilor dvs. în cercul familiei sau al prietenilor..

Un tip pentru o imprimantă ieftină și de încredere: Canon SELPHY CP-1000

535418_0a.jpg

Canon SELPHY CP-1000 va funcționa pentru dvs. Imprimanta de sublimare a coloranților de 840 de grame tipărește o fotografie de 10x15cm în 47 de secunde, dar poate gestiona și etichete pătrate și miniaturale sau hârtie foto pentru card de credit.

Timpul de încărcare este de aproximativ 4 ore, rezoluția maximă a imprimantei este de 300 DPI.

Puteți controla în mod convenabil imprimanta cu ecranul tactile de 6,8 inch. Puteți vizualiza și imprima cu ușurință imagini la simpla apăsare a unui buton. Canon SELPHY CP-1000 c, funcționează, printre altele, cu carduri de memorie și camere foto. Dispozitivul include o aplicație pentru editarea fotografiilor (reglarea luminozității, reducerii culorii sau a zgomotului).

Ce este DPI și cum afectează imprimarea fotografiilor? Pentru mai multe informații, consultați: Ce înseamnă DPI atunci când tipăriți și cum alegeți imprimanta potrivită?

Tip pentru imprimantă de buzunar: Kodak Photoprinter Mini 2 White

1472383_0a.jpg

Cântărește doar 238 g, dar în ciuda aspectului fragil, Kodak Photopriner Mini 2 White este echipat cu un motor puternic care imprimă până la 20 de fotografii cu o rezoluție de 300 DPI la o singură încărcare. Poate face față fotografiilor clasice (10 × 15 cm), dar formatul cardului de credit (8,6 × 5,4 cm) sau un pătrat de 5 × 5 cm nu îi este străin.

Dispozitivul include o tavă pentru 8 hârtii foto. Există, de asemenea, aplicația Kodak, cu care puteți edita sau decupa cu ușurință imagini. Puteți încărca fotografii de pe smartphone utilizând o conexiune Wi-Fi sau NFC (literalmente puneți telefonul pe imprimantă). Încărcați Kodak Photoprinter Mini 2 White cu un cablu microUSB în 90 de minute.

Tip: Căutați hârtie foto? Aruncați o privire la oferta noastră.

Tip pentru calitate garanatată: Canon SELPHY CP1300

 

726219_0a.jpg

Întruchiparea balanței dintre parametrii de top și prețul scăzut este Canon SELPHY CP1300. Imprimanta funcționează pe principiul termosublimării și are o rezoluție de 300 DPI și o viteză de imprimare de 27 de secunde pe imagine.

Puteți imprima până la 12 fotografii la o singură încărcare, timpul de încărcare este de aproximativ 4 ore. Puteți conecta Canon SELPHY CP1300 la smartphone (sau computer) prin Wi-Fi. De asemenea, puteți imprima de pe o unitate flash, card de memorie sau conectând un computer printr-un cablu USB.

Puteți decupa și editați fotografiile pe ecranul de 3,2 inch înainte de a imprima. Imprimanta oferă, de asemenea, imprimarea de fotografii de documente sau „benzi” fotografice - ca de la un distribuitor automat.

Nu sunteți sigur cum imprimați fotografii de pe smartphone? Cum se imprimă de pe smartphone: Ghidul începătorului

Tip pentru topul imprimantelor de buzunar: imprimantă Polaroid Mint Pocket Printer Black

1416764_0a.jpg

Polaroid este sinonim cu camerele cu imprimare instantanee a imaginilor - așa nu este de mirare marca a prosperat pe piața imprimantelor portabile cu mare vigoare. Amiralul său este Polaroid Mint Pocket Printer Black.

Cântărind 162 de grame, dispozitivul de sublimare a coloranților imprimă aproximativ 50 de fotografii de până la 5 × 7,6 cm cu o singură încărcare; fiecare printare durează aproximativ 60 de secunde. Puteți încărca Polaroid Mint Pocketpriner în 2 ore.

La imprimare, aparatul folosește tehnologia Zink Zero Ink, care previne murdărirea imaginilor imprimate. Puteți edita cu ușurință fotografii în aplicația Polaroid Mint, pe care o puteți descărca pe telefon - este compatibilă cu iOS și Android.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

uvod

Ce înseamnă DPI atunci când tipăriți și cum alegeți imprimanta potrivită?

Cei mai mulți cumpărători aleg o imprimantă pentru acasă sau pentru birou bazându-se în primul rând pe preț, în timp ce o minoritate se...

22. 6. 2022  Articolul complet »

Cum se imprimă de pe smartphone: Ghidul începătorului

Camerele încorporate în smartphone-uri aproape că au înlocuit aparatele foto compacte. Odată cu creșterea spațiului de memorie internă și a...

1. 8. 2022  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție