Ar trebui să cumpăr un toner original sau compatibil?

20. 7. 2020

20. Iulie 2020, 10:00 | Merită economisești la toner? Și cât ne poate costa o astfel de investiție? explicăm diferențele dintre tonerele non-originale (reincărcabile, compatibile) și originale, iar acest lucru va orienta mai bine.

Care este diferenta intre tonerul original și tonerul compatibil?

Tonerele originale provin direct de la producătorii de imprimante. Este, de obicei, un produs pe care clienții nu doresc plătească prea mult. Acesta este motivul pentru care găsim o serie de alte bunuri pe piață - fie alternative asiatice care sunt compatibile cu imprimantele, sau mai ieftine reincarcabile (reumplute) decat cartușele originale.

Cartușele originale (tonere) au o perisabilitate minimă. Puteți fi sigur cumpărați ce este mai bun pentru imprimantă. Pe de altă parte, conteaza pe faptul plătiți 400 % din preț în comparație cu tonere non-originale.

Tonerele neoriginale sunt împărțite în reincarcate (originale reumplute - în magazinul nostru electronic gasiti cartușe tonerpartner compatibile) și tonere compatibile (alternative/asiatice) (marcate ca cartușe compatibile TonerPartner Economy în e-shop-ul nostru). Prețul acestor tonere este de multe ori mai mic. Dar s-ar putea calitatea nu-ți satisfacă cerintele. Dar nu trebuie vă faceți griji pentru avem mai multe certificări și acestea sunt produse 100 % brevetate, testate și fără sănătate.

Cartușe reincarcabile - calitatea originalului pentru a doua utilizare (cartușe compatibile TonerPartner)

Aruncarea tonerului nu inseamnă doar atât. Se consumă până la 5 litri de ulei pentru producerea unui singur cartuș (rezervorul în care pulberea este pusa pentru imprimare). În plus, tonerele aparțin deșeurilor care nu sunt eliminate cu ușurință. În primul rând datorită economiilor financiare, tonerele originale sunt colectate și reumplute (reciclate, reincarcate), creând un toner neoriginal - toner TonerPartner compatibil.

Corpul de toner folosit este reumplere cu praf și resigilat. Acesta este apoi riguros testat (prin împingerea mai multe pagini și verificarea curățeniei de imprimare) și merge înapoi în circulație. Corpul tonerului este reumplut o dată, cel mult de două ori.

Calitatea tonerului reincarcat profesional trebuie fie aceeași cu cea a tonerului de la producătorul original.

Tonerele umplute de amatori nu sunt câștigătoare

Tonerul poate fi reincarcat în mai multe moduri. Poate fi dezasamblat complet, umplut cu pulbere și înlocuind componentele uzate, sau pur și simplu prin foraj, a unei găuri în plastic și umplut cu praf nou. După probabil știți, cu un toner umplut de amator va fi departe de a atinge calitatea unui produs renovat profesional. De obicei, ei imprimă doar 25 % din cantitatea promisă de pagini.

Dacă cumpărați un toner umplut de amatori, riscați vă compromită imprimanta. Problema este în principal scurgerea pulberii sau deteriorarea mediului intern al imprimantei.

Cumpara tonere reincarcate în primul rând de la producători dovedit. Urmariţi: 

1) Certificări (diplome de calitate sau certificate),
2) Referințe (discuții pe internet, mărturia clientului),
3) Deschiderea întreprinderii (locul unde se află, fotografii ale plantelor, etc).

10-zlava-tonery.png

Tonerele compatibile ne-originale (cartușe compatibile TonerPartner)

Tonerele compatibile/alternative sunt în mare parte fabricate în locatii din Asia. Dacă aveți de gând cumparați un toner alternativ, e bine fiti constient de riscuri. Desigur, puteți cumpăra bunuri care vor fi calitativ la nivel înalt. Cu toate acestea, este posibil întâlniți produse care nu sunt numai defecte, dar, de asemenea, pot afecta medical.

Fabricile din Asia trebuie fie supuse unui control strict nu numai în ceea ce priveste lucrarea în sine, dar și din punct de vedere al brevetelor. În special, antreprenorii pot avea probleme cu privire la produsele brevetate pe care le oferă. Utilizatorii finali sunt excluși de la răspunderea pentru brevete.

Nu trebuie vă faceți griji cu privire la produsele non-originale. Dar fiți pretențios. Cautați un dealer de calitate pentru a va asigura bunurile sunt în mod evident curate și, mai presus de toate, sănătoase. Tonere asiatice rareori se întâmplă fie departe de imprimare a numărului promis de pagini. În plus, acestea nu pot fi reumplute, ceea ce înseamnă o mulțime de deșeuri inutile.

TonerPartner vinde tonere compatibile care sunt 100 % brevetate (le puteți găsi în gama TonerPartner sau Economy).

Pentru a rezuma:

  • Tonerele originale sunt tonere noi direct de la producători.
  • Tonerele reincarcate (renovate, reciclate) sunt reumplute cu tonere originale. Dacă cumpărați toner reincarcat, găsiți un producător în care aveți încredere.
  • Tonerele compatibile (alternative) sunt potrivite pentru un anumit tip de imprimantă, dar nu sunt de la producătorul original. Ele sunt adesea făcute în fabrici asiatice. Dacă sunteți adeptul tonerelor alternative, fiți vigilenți cu privire la certificatele de garanție și riscurile pentru sănătate care pot aparea. TonerPartner vinde tonere care sunt 100 % brevetate și sănătoase din punct de vedere medical. Le puteți găsi sub eticheta compatibilă TonerPartner Economy. 
Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

Toner original vs. compatibil sau 5 diferențe dintre acestea

Poate că toți am pus această întrebare. Ce e mai bine: un original scump, sau o copie ieftină? Îmbrăcămintea de calitate, electronicele...

24. 9. 2020  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție