Distrugem miturile despre tonerele compatibile: nu există riscul de a deteriora imprimanta

31. 12. 2020

31. Decembrie 2020, 10:00 | Există o mulțime de mituri despre cumpărarea tonerelor compatibile, adică cartușe de imprimantă neoriginale. Sunteți îngrijorat de pierderea garanției sau de deteriorarea imprimantei dacă utilizați toner compatibil? Citiți articolul nostru și veți descoperi temerile nu sunt la locul lor.

Într-un efort de a câștiga bani pe consumabile pentru echipamentele lor, producătorii de imprimante au crescut prețurile atât de mult încât au început apară pe piață cartușe recondiționate și non-originale la un preț mai accesibil. Planul de afaceri al unor giganți mari precum HP, Xerox, Brother, Samsung și alții a început cadă încet, dar sigur. Nu este surprinzător producătorii încearcă se apere împotriva completărilor alternative cu toate armele disponibile. Un număr mare de mituri s-au răspândit printre consumatori. Dar care este adevărul?

Înainte de a continua citiți, este o idee bună cunoașteți diferența dintre un cartuș de imprimantă original, remanufacturat și compatibil. Următoarele articole vor ajuta înțelegeți lucrurile mai ușor: Ar trebui cumpăr toner original sau compatibil? și Toner original vs. compatibil sau găsiți 5 diferențe.

Mit: Tonerul compatibil va deteriora imprimanta

Lăsați producătorii spună ce vor, dar experiența a milioane de utilizatori din întreaga lume vorbește de la sine. Operăm în domeniul vânzărilor de tonere compatibile de 5 ani și pe tot parcursul timpului am avut exact 4 cazuri când clientul ne-a contactat cu faptul utilizarea tonerului compatibil a deteriorat imprimanta.

Cu toate acestea, nu toate tonerele sunt la fel, iar acest lucru este valabil mai ales pentru tonerele compatibile. Cumpărarea tonerelor compatibile suspect de ieftine (cel mai adesea din China) s-ar putea nu dea roade. În cazul unui cartuș de cerneală, cerneala de proastă calitate poate înfunda mai repede duzele capului de imprimare. Cartușele presate necorespunzător se pot rupe sau bloca în interiorul imprimantei. Dar cu furnizorii verificați, nu trebuie vă faceți griji cu privire la așa ceva. Dacă comandați un toner sau un cartuș compatibil de la noi și deteriorați accidental imprimanta, reparația este, desigur, pe cheltuiala noastră!

Cum cunoașteți un bun furnizor de tonere și cartușe compatibile?

Un vânzător de încredere nu ascunde originea mărfurilor. Țara de origine poate spune foarte multe clientului - în Asia condițiile de producție nu sunt la fel de stricte ca în Europa.

Cele mai importante criterii pe care ar trebui le îndeplinească producătorii de tonere compatibile de calitate pot fi ușor verificate. Există o serie de certificate diferite care garantează, de exemplu, producătorul are grijă de sănătatea angajaților atunci când produce tonere și cartușe compatibile și că este ecologic. O importanță deosebită este sănătatea demonstrabilă a cartușelor și, nu în ultimul rând, calitatea tipăririi.

O companie de încredere are toate datele de contact ale companiei pe site-ul său și oferă toate garanțiile legale. Nu este dăunător dacă oferă și unele garanții dincolo de lege - poate fi, de exemplu, o prelungire a timpului pentru returnarea mărfurilor, prelungirea garanției, asigurarea pagubelor și altele asemenea.

La TonerPartner.ro, oferim clienților noștri o garanție peste standard. Oferim o garanție pe viață și o asigurare de răspundere civilă certificată pentru propria noastră marcă de tonere și cartușe compatibile TonerPartner. Stăm în spatele calității tonerelor noastre, cumpărarea de la noi este fără riscuri.

Verificați recenziile magazinului pe Google înainte de a comanda cartușe de imprimantă compatibile de la un nou comerciant. Profilul din rețeaua socială va spune, de asemenea, multe - căutați postări de la utilizatori de acolo, ideal oentru clienți. Urmăriți răspunsurile și abordarea vânzătorului pentru soluționarea oricăror probleme.

Mit: Utilizarea unui cartuș compatibil va anula garanția imprimantei

Chiar dacă producătorii de imprimante și consumabile originale ar dori acest lucru, clientul nu pierde garanția imprimantei după utilizarea unui cartuș compatibil. Producătorul nu poate predica consumatorului ce marcă de consumabile ar trebui utilizeze. Și acest lucru se aplică nu numai cartușelor de imprimare, ci și hârtiei.

Cel mai rău scenariu care poate apărea este cartușele compatibile și de calitate slabă deteriorează imprimanta - de exemplu, o imprimantă cu jet de cerneală va înfunda capul de imprimare în mod ireversibil. În acest caz, nu veți avea dreptul reparați daunele cauzate de utilizarea unui cartuș neoriginal, dar garanțiile pentru alte părți ale imprimantei rămân în vigoare. Acest scenariu este foarte rar, chiar și atunci când se utilizează cartușe alternative de calitate slabă, deoarece producătorul imprimantei trebuie demonstreze a fost utilizat toner neoriginal și că daunele se datorează acestui fapt. Dar nu este ușor.

Când utilizați toner compatibil, riscați pierdeți garanția pentru unele părți ale imprimantei. Prin urmare, este bine cumpărați suplimente alternative de la comercianții care oferă o garanție pentru utilizarea lor.

Dacă imprimanta dvs. nu funcționează corect din cauza utilizării tonerului compatibil de la marca noastră TonerPartner, asigurarea de răspundere civilă ne va „deteriora contul.”

Mit: Cartușele compatibile sunt de o calitate mai slabă și durează mai puțin

Calitatea unui cartuș compatibil (de la un producător de încredere) este comparabilă cu cartușul original. La imprimarea textului, nu veți cunoaște diferența dintre imprimantele cu jet de cerneală și laser.

Calitatea comparabilă a imprimării cu cartușe compatibile este confirmată de teste independente, ale căror concluzii, din păcate, în unele cazuri diferă diametral de rezultatele studiilor comandate de producătorii de imprimante. Uneori depinde de dvs. încercați pur și simplu imprimați cu un cartuș compatibil, pentru a testa pe propria piele.

Când vine vorba de longevitatea cartușelor de imprimantă alternative, produsele care nu sunt autentice sunt în frunte. Tonerele și cartușele compatibile conțin de obicei o cantitate puțin mai mare de culoare decât cartușele originale, astfel încât puteți imprima mai multe pagini cu ele.

Mit: Tonerele compatibile nu funcționează în imprimanta mea

Este posibil fi încercat înainte cartușe de imprimare neoriginale și imprimanta dvs. a refuzat lucreze cu acesta. Punem pariu au trecut câțiva ani. Multe lucruri s-au schimbat de atunci, inclusiv calitatea, manopera și compatibilitatea cartușelor de imprimantă care nu sunt originale.

Probleme de compatibilitate pot apărea și astăzi. Una dintre cele mai frecvente este achiziționarea unei toner greșite. Fiecare model de imprimantă necesită un model specific de cartuș - același cartuș se încadreze în mai multe modele de imprimante se întâmplă ocazional. Un vânzător bun care folosește un cartuș neutilizat va oferi o garanție extinsă și va fi încântat vă sfătuiască cu privire la alegerea dvs.

Incompatibilitatea cartușului de imprimantă poate supăra chiar dacă cumpărați cartușe din străinătate - de exemplu, dacă nu puteți rezista ofertelor tentante ale E-bay sau Amazon. În primul rând, nimeni nu poate garanta compatibilitatea cu un toner de doi dolari. În al doilea rând, unele modele de imprimante sunt disponibile numai pe piețele locale sau modelele individuale diferă ușor pentru diferite piețe. La prima vedere, este posibil nu știți diferența, dar microcipurile de toner și imprimantă pot fi diferite și refuză lucreze împreună.

Mit: Tonerele compatibile sunt prea ieftine pentru a funcționa corect

Adevărul este majoritatea tonerelor neautentice sunt fabricate în aceleași fabrici ca originalele lor de marcă. Singura diferență este în rețetă. Raportul specific de ingrediente este de obicei un secret comercial și tonerele alternative, în cele mai bune cazuri, sunt foarte apropiate de cartușele originale, dar nu sunt niciodată identice. În ceea ce privește alternativele, acestea au adesea apă ca bază, ceea ce este complet suficient pentru tipărirea obișnuită.

Dacă intenționați tipăriți fotografii de cea mai înaltă calitate și fidelitatea culorilor este importantă pentru dvs., recomandăm cumpărați cartușe de cerneală originale în unele cazuri. Cel mai bine este încercați pur și simplu alternativele de cartușuri compatibile. Veți vedea singur cât de mulțumit sunteți de rezultatul tipăririi.

Cea mai importantă diferență, care are un impact semnificativ asupra prețului final, dar nu este compoziția sau tehnologia de producție a tonerelor alternative. Principala diferență este cutia frumoasă cu un logo mare al unui brand cunoscut. Luați în considerare dacă doriți plătiți mai mult pe marcă sau doar imprimați.

Nu este un secret faptul utilizarea tonerelor alternative poate economisi uneori până la 80 % din costurile de imprimare.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție