Cum să economisiți până la 80 % la imprimare? Soluție: tonerele alternative

13. 8. 2020

13. August 2020, 19:00 | Probabil toată lumea care a comandat vreodată un toner nou pentru imprimanta lor a studiat piața pentru a se decide ce fel de cartuș va alege, înainte de a face achiziția. În plus față de tonerele originale direct de la producătorii de imprimante, există, de asemenea, tonere non-autentice pe piață. Apoi facem distincția între tonerele refabricate și cartușele compatibile sau alternative.

Mai presus de toate, acestea din urmă, şi anume tonerele alternative, se confruntă în continuare cu o serie de preocupări cu consilierea clienţilor. Utilizatorii sunt cei mai îngrijoraţi de faptul tonerele compatibile nu vor oferi o calitate comparabilă cu tonerul original şi că acestea vordeteriora imprimanta.

Cu toate acestea, experienţa arată că, dacă aleg un producător certificat de toner alternative, nu trebuie vă faceți griji cu priviera la nimic. Pe lângă faptul cartuşele compatibile produse de companii certificate sunt comparabile în ceea ce privește calitatea imprimării cu cartuşele originale, puteţi economisi destul de semnificativ. Ne-am concentrat pe diferitele caracteristici ale tonerului alternatív în rândurile următoare.

Tonerele alternative sunt mai ieftine

Preţul este una dintre caracteristicile cele mai izbitoare la cartuşele alternative. Comparative cu tonerele originale, puteţi economisi până la 80% din costul de imprimare. Cu siguranţă vețo simţii astfel de economii nu numai dacă conduceţi o afacere în care imprimantele funcţionează practic toate ziua, ci şi dacă imprimaţi acasă.

ne uităm acum la cazuri specifice al unora dintre cele mai bine vândute tonere. Dacă cumparaţi o alternativă TonerPartner HP CF283A economy , care costă 66,72 Lei, veți economisi un total de 198,31 de Lei, sau 82 % în comparaţie cu toner original pentru 240,57 Lei. Atunci când comparaţi un toner TonerPartner HP CE285A economy (care costa 69,13 Lei) cu unul original (266,23 Lei), economiile sunt chiara mai mari, de până la 87 %.

Vom realiza o economie similar prin compararea cartuşelor de cerneală. Pachetul de cartușe bicolor, TonerPartner MultiPack CANON PG512, CL513 costă 136,07 Lei, iar cel original 223.97 Lei, deci economisiți astfel 29 %. La modelul alternatív de cartuş cu cinci culori TonerPartner MultiPack CANON PGI-525BK, CLI-526CMYK care costa 40,60 Lei, preţul unui original este cu 253,25 Lei mai mare. Economiile în acest caz se ridică la un total de 85 %.

Tonerele alternative imprimă mai mult

Dacă comparaţi cantitatea de cerneală conţinută de cartuşele original și cea din cele compatibile, de obicei vom ajunge la acelaşi rezultat.

Dar puteţi întâlni, de asemenea, așa-numitele toner alternative supra-aglomerate de pe piață. Acestea conțin mai multă cerneală/toner, astfel încât imprimaţi cu el de fapt, mai mult material.

Atunci când procuraţi o variant aglomerată a unui cartuş alternatív, cu acesta puteți salva valori chiar mai mari în comparaţie cu tonerele originale (în practică, am întâlnit un caz în care clientul a salvat până la 90 % în total în acest fel!

Tonerele alternative nu sunt defecte

Teama că, dacă procuraţi un toner alternatív, aveți o șansă mai mare va meargă prost (sau chiar vă distrugă imprimanta) este justificată numai dacă ați o replică ieftică produsă în Asia

Experiența arată cartușele alternative de calitate nu sunt mai defecte decât cartușele originale. În TonerPartner, o serie de mențiuni alternative de toner sunt comparabile cu numărul de cereri de toner originale.

Probleme apar cel mai adesea cu imprimante noi, care uneori nu acceptă cartușul alternativ. În astfel de momente, încercăm un alt cip sau un alt producător de cartușe. Dacă chiar și atunci imprimanta de toner nu cooperează, oferim cartușul original sau vom rambursa banii.

TonerPartner are, de asemenea, asigurare de răspundere civilă pentru daunele suferite. Dacă tonerul pe care l-ați achiziționat de la noi cauzează daune, noi vom repara imprimanta deteriorată.

ro-infografika.jpg

La tonere si cartușe alternative, TonerPartner este expert

Exemplele de mai sus arată nu riscaţi nimic prin procurarea unui toner alternatív. Aveți posibilitatea imprimaţi o cantitate mai mare de material pentru un preț semnificativ mai mic, iar rata de defecțiune nu este diferită de tonerele originale.

Dacă decideți economisiţi până la 80 % la imprimare, consultaţi gama noastră de cartuşe alternative. Dacă nu ştii ce să alegi, nu ezita ne contactezi, te vom sfătui.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție