Planner inteligent pe care îl puteți imprima cu ușurință acasă

30. 5. 2022

30. Mai 2022, 11:44 | Ați ratat deja din nou termenul limită și ați uitat ce alte sarcini ați planificat pentru această săptămână? Nu vă bazați pe faptul țineți totul în minte. Plannerul se va gândi la ele pentru dumneavoastră.

Sunteți adesea distras și plecați de la serviciu? Responsabilitățile acumulate și faptul vă întrebați în permanență dacă nu cumva ați uitat din nou ceva nu vor face decât vă mențină în permanență stresat. Aduceți ordine și liniște în viața D-voastră cu plannere inteligente pe care le puteți imprima și crea cu ușurință acasă. Există o varietate de plannere sau liste care ajută în organizarea muncii, învățare, provocări personale sau noile obiceiuri. Consultați-le pe cele mai populare și aflați cum lucrați cu ele.

Planner săptămânal

Dacă nu sunteți un suflet prea creativ, apelați la un planner săptămânal gata fabricat. Dar dacă doriți un planner care se potrivească cu adevărat tuturor nevoilor dumneavoastră, încercați vă creați propriul planner. Un planner săptămânal este perfect pentru un început ușor și pentru a vă simți bine din munca depusă!

Desigur, puteți avea și un planner săptămânal online. Planner pe hârtie, tipărit, fizic, pe care îl puteți ține la vedere în permanență. De exemplu, atârnați-l lângă monitor. Tot ce aveți nevoie este o privire pentru a urmări ce vă mai așteaptă și sarcinile cărora ar trebui le acordați prioritate.

Înainte de a începe vă creați planner săptămânal, așezați-vă și gândiți-vă ce doriți țineți în evidență și ce caracteristici ar trebui aibă acesta. De exemplu:

 • zile clar împărțite, cărora le veți atribui activități specifice,
 • lista cu sarcini prioritare,
 • sarcini auxiliare (de exemplu, spălatul rufelor, mersul la antrenament, administrarea de pastile/vitamine etc.).

Începeți prin a proiecta un tabel cu șapte coloane. Scrieți zilele în ele, adăugați-le și o dată. În mod ideal, ar trebui le aliniați, astfel încât puteți scrie în ele mai târziu. Aici veți nota sarcinile, ideile și responsabilitățile pe care le veți avea în timpul săptămânii! Lăsați spațiu pe pagină pentru alte două tabele mai mici, de preferință colorate, în care notați proiectele prioritare sau propriile voaste note.

Nu știți cum concepeți un planner săptămânal sau nu aveți de loc succes? Încercați unul dintre modelele de plannere de pe Canva.com, unde deja au făcut munca grea pentru Dvs. Apoi trimiteți-l la imprimantă pentru printat și gata!

Sfat: Nu temeți de culori! Folosiți diferite culori și imagini pentru a vă face plannerul mai clar și mai ușor de utilizat. Faceți-vă provizii cu cartușe pentru imprimante color și imprimați-vă plannere în culorile care plac.

Planner lunar

Dacă o săptămână este prea scurtă pentru D-voastră și vă place planificați mai mult în avans, plannerul lunar ar putea fi mai potrivit. Creați un șablon care vă ajute aliniați o lună întreagă direct! Nu adăugați numai obiectivele de la serviciu, ci și obiectivele personale, excursiile de weekend și ieșirile cu prietenii, astfel încât vă puteți programa toate sarcinile, ideile și chestiunile importante, pentru a le îndeplini în mod lejer. Și nu în ultimul rând, desigur, bifați cu satisfacție tot ce ați realizat deja! Dar planificarea nu este totul, așa citiți cele 5 sfaturi despre cum lucrați eficient de acasă.

Instrucțiuni pentru crearea plannerului lunar:

 • Programați suficient timp pentru fiecare sarcină. Dacă programați prea multe sarcini dificile pentru o zi, probabil nu veți finaliza niciuna. Chiar și un lucru mai mic realizat este mai bun decât niciunul.
 • Rezervă-ți timp pentru muncă intensă. Fie învățați sau trebuie vă concentrați la muncă, rezervă-ți timp în care închizi telefonul și nu te concentrezi pe nimic altceva.
 • Nu uitați vă faceți timp pentru dumneavoastră. Odihna și pacea sunt necesare! Nu vă suprasolicitați și programați-vă timp pentru a vă relaxa în planner lunar. Aceasta va face ca munca meargă mai bine.

Nu puneți termene limită grele unul lângă altul. Aveți câteva termene limită pentru fiecare zi a săptămânii și apoi nimic pentru o lungă perioadă de timp? Încercați evitați săptămânile similare de groază în plannerul lunar și programați-vă termenele limită mai îndepărtate. Asigurați-vă aveți suficient timp lucrați la ele și nu lăsați vă streseze în ultimul moment.

Sfat: Căutați un planner lunar online sau inspirație pentru cel fizic? Încercați Google Calendar. La urma urmei, chiar și calendarul lunar online Google poate fi tipărit la imprimantă în birou.

Liste To-Do

Listele To-Do sunt cele mai potrivite pentru planificarea fiecărei zile. Desigur, le puteți folosi pentru a vă revizui lista de lucruri de făcut pentru săptămâna sau luna respectivă, dar este posibil vă pierdeți în ele în timp. Pentru planificarea pe termen mai lung, folosiți în schimb un planner săptămânal sau lunar. Dar lista To-Do sau o listă cu sarcini funcționează foarte bine dacă aveți nevoie uniți gândurile dimineața și să rezumați ceea ce urmează faceți în ziua respectivă. Nu ezitați o completați cu un citat motivațional, un apel telefonic important pe care trebuie îl dați sau alte obligații.

Nu stresați dacă nu reușiți bifați tot ceea ce v-ați planificat în lista to-do. Începeți de la sarcinile urgente. Dacă blocați sau trebuie rezolvați ceva din mers, mutați-le pur și simplu pe cele rămase pe următoarea listă to-do. Iar dacă încă chinuiți, citiți cele 5 reguli ale unui management al timpului de succes.

Un mic sfat: Lucrați cu prioritățile și în această listă. Scrieți-vă sarcinile de la cele mai importante la cele mai puțin importante sau marcați-le în mod diferit (de exemplu, în culori), astfel încât știți ce trebuie rezolvați mai întâi.

istock-995353918.jpg

Sfaturi pentru alte plannere

Pe lângă plannere, sunt astăzi și așa-numitele trackere. Adică tabele sau diferite scale pe care notezi ceea ce vrei doar urmărești. Acesta poate fi, de exemplu:

 • starea de spirit (de exemplu, tipăriți un tabel lunar sau săptămânal de bază cu zile marcate și colorați-le în funcție de starea dvs. de spirit),
 • ciclul menstrual,
 • bugetul familiei sau al nunții (sfaturi despre șabloanele pregătite în prealabil pot fi găsite, de exemplu, printre șabloanele Microsoft Office),
 • cărți citite,
 • meniul,
 • planificator pentru exerciții fizice regulate.

Pe scurt, puteți urmării orice. Doar imprimați un tabel sau o listă și respectați-o!

PS: Asigurați-vă încărcați hârtia în imprimantă înainte de a imprima.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

5 reguli pentru gestionarea timpului

Cel care nu face niciodată nimic ar trebui să stăpânească principiile de bază ale gestionării timpului. În ceea ce privește munca, care îl...

2. 5. 2022  Articolul complet »

5 sfaturi despre cum să lucrați eficient de acasă în perioada carantinei.

Pandemia coronavirus a forțat o parte din personal să lucreze de acasă. Pentru unele persoane, Home Office este (aproape) zilnic. Alții...

1. 6. 2020  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție