Sfaturi Google Calendar - Planificați-vă viața în mod eficient

11. 2. 2021

11. Februarie 2021, 10:00 | Calendar. Un lucru necesar pentru planificarea activităților pe termen scurt și pe termen lung. Unii oameni se bazează pe un calendar vechi de birou bun, alții nu se pot descurca fără un calendar de perete. Cu toate acestea, vremurile și obiceiurile se schimbă și, odată cu apariția tabletelor, smartphone-urilor și a altor dispozitive mobile, este uneori dificil de spus cine controlează pe cine.

Campionul Google Calendar

Google Calendar sau un calendar online gratuit de la Google oferă o serie de instrumente pentru organizarea eficientă și gestionarea timpului, programarea întâlnirilor, gestionarea sarcinilor, mementouri pentru evenimente și aniversări. Avem câteva sfaturi și trucuri interesante pentru dvs., odată cu acestea, acest accesoriu web va fi un servitor bun și veți fi și mai bun stăpân al acestuia.

Timp partajat

Astăzi, aproape totul este partajat (așa-numitele „amestecuri”): de la calendar, la apartamente, mașini, biciclete,.

Funcția de partajare utilă și utilizată pe scară largă a Google Calendar se bazează direct pe faptul alți utilizatori autorizați știu aproape totul despre programele dvs. private și de lucru.

De asemenea, este posibil creați calendare multiple în aplicație și să acordați permisiunea de partajare fiecărui utilizator separat. În coloana Setări și partajare, puteți specifica partajarea universală pentru toată lumea, pentru un anumit grup de persoane sau pentru anumite persoane. Permisiunea este setată prin introducerea adreselor de e-mail.

Notificări

Anul trecut, Google Calendar a oferit o funcție de notificare prin SMS. În era smartphone-urilor, acestea s-au dovedit învechite. Astăzi, Google Calendar folosește notificări prin e-mail sau notificări direct pe telefon sau computer. Puteți seta modul și aspectul notificărilor individuale în mod variabil, astfel încât, de exemplu, puteți distinge dintr-o privire dacă notificarea aparține unui calendar privat sau unui calendar de afaceri.

Funcția de reamintire

Mementourile pot fi legate atât de evenimente unice cât și de evenimente recurente. va anunța evenimentul până când îl marcați ca rezolvat.

Această funcție de calendar poate fi un mod de amânare util pentru unii dintre voi. Cu toate acestea, știi singur cum este atunci când pur și simplu nu vrei faci unele sarcini: nu puține motive te vor face termini.

Respingerea automată a evenimentelor

Google Calendar poate face nu numai muncă, ci și odihnă pot face mai plăcută. El nu va aranja o vacanță de lux cu o brunetă atrăgătoare sau un om de afaceri elegant la cea mai bună vârstă, ci va proteja de o grămadă de muncă inabordabilă sub formă de amintiri constante ale diverselor evenimente. Mai ales în timpul sărbătorilor, veți profita din plin de respingerea automată a evenimentelor. Dacă le configurați în Google Calendar, de exemplu, când invitați o întâlnire, cealaltă parte a dvs. va primi un mesaj în care se va spune nu sunteți disponibil în prezent. Această modificare este benefică atât pentru dvs. (nu veți fi deranjați de nimic sau de nimeni), cât și pentru cealaltă parte. El află imediat nu ești disponibil, așa nu trebuie se aștepte la un răspuns.

Comenzi rapide de la tastatură

Comenzile rapide de la tastatură sunt un mod intuitiv de a controla calendarul. Dacă doriți le utilizați, trebuie le activați în setările serviciului. Pentru o listă completă de comenzi rapide, consultați Ajutor. Întreaga listă de comenzi rapide poate fi apelată apăsând Ctrl +?

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție