DIY imprimați cadouri de Crăciun- Cum să creați vouchere, autocolante și multe altele

23. 11. 2021

23. Noiembrie 2021, 13:03 | Crăciunul este la colț și ai vrea le oferi celor dragi ceva un pic mai original? Sau pur și simplu nu ai timp cumperi cadouri? Nu vă faceți griji, cu sfaturile noastre puteți crea un cadou grozav chiar și cu o imprimantă obișnuită de acasă!

Ideal dacă aveți o imprimantă color la îndemână. Un dispozitiv cu jet de cerneală care are tranziții de culoare mai bune este ideal pentru o calitate superioară a imprimării, dar puteți face treaba și cu un dispozitiv laser. Ce poți face cu o imprimantă?

Felicitări cadou de Crăciun

Oferirea noilor experiențe a fost foarte populară în ultimii ani. Și nu trebuie fie doar un salt cu parașuta sau o plimbare cu tancul sau alt tip de activitate plină de adrenalină. Felicitările sunt și ele în vogă, atunci când faci singur ceva pentru persoana apropiată - de exemplu, puteți vizita o expoziție de artă, plănuiești un weekend tematic sau pur și simplu gătești o cină specială.

Un mod simbolic al unei astfel de experiențe personale este creați o felicitare cadou, pe care o imprimați, împachetați și așezați sub brad.

Aplicația Canva oferă șabloane grozave din care te poți inspira. Instrumentele de bază sunt gratuite după înregistrare - puteți căuta șabloane cu orice temă doriți (recomandăm: gift certificate; christmas gift certificate). Introduceți toate datele necesare (urmăriți textele din șablon) și salvați graficul final.

Cele mai multe șabloane sunt în format A4, dar dacă felicitarea ta are un fundal colorat, va trebui să-l decupezi după imprimare. Multe imprimante nu pot imprima de la o margine la alta. Dacă tot doriți un voucher de dimensiune A4, este necesar ajungeți la dimensiunea hârtiei SRA3 (folosind așa-numitele mărci de decupare).

Tip: După imprimare, înveliți felicitarea, în mod ideal folosind un laminator termic - acest lucru va oferi cadoului o notă de calitate. oferim sfaturi espre cum procedați într-un articol despre cum să laminați hârtia.

istock-640311914.jpg

Album foto și stickere autocolante

În timp ce o felicitare personală se referă la experiențe viitoare, fotografiile evocă amintiri din trecut. Și care ar fi momentul mai potrivit pentru trezirea amintirilor, decât seara de Crăciun?

Puteți imprima fotografii astăzi acasă fără probleme. Tot ce aveți nevoie este o imprimantă obișnuită și niște hârtie foto. Dar dacă vrei un rezultat mai profesional, apelează la imprimante foto speciale. În plus, majoritatea sunt portabile, așa nu sunt doar un dispozitiv pentru imprimarea de Crăciun, dimpotrivă - vara poți duce o imprimantă foto la mare sau la un eveniment cu prietenii.

Aceste dispozitive funcționează pe principiul imprimării prin sublimare și le poți împerechea cu ușurință cu smartphone-ul tău. De obicei, acestea permit imprimați imagini în mai multe formate:

  • dimensiune cărții poștale- 148 × 100 mm,
  • dimensiunea cardului de credit - 86 × 54 mm,
  • etichete pătrate - 50 × 50 mm.

Imprimantele foto sunt potrivite și pentru a crea autocolante cu motive de animale sau de basm (care vor bucura mai ales copii) sau etichete autoadezive pentru cadourile de Crăciun. De exemplu. Canon SELPHY CP1300 imprimă fețe de 2 × 1,7 cm, dar puteți folosi și dimensiunile menționate mai sus. Trebuie doar utilizați etichete speciale autoadezive vândute de producătorul echipamentului.

Puteți procesa singur designul autocolantului pe telefon fără probleme - cu ajutorul aplicației SELPHY Photo Layout (descărcabilă pentru iOS și Android).

istock-1221209340.jpg

Alte idei de cadouri

Un alt cadou original este o carte de bucate personalizată. Puteți alege rețetele în funcție de preferințele persoanei căreia vreți îi oferiți darul și împachetat frumos, cu siguranță veți pune aduce un zâmbet pe fața acestuia.

Și dacă nu mai știi ce să faci, nu ai chef creezi (sau ambele), nu vei supăra pe nimeni punând o imprimantă sub brad. Beneficiarul decide singur pe ce proiecte interesante se va lansa. recomandăm de exemplu:

  • HP Officejet Pro 6230 ePrint - imprimantă cu jet de cerneală color,
  • Canon PIXMA G1411 - imprimantă cu jet de cerneală color,
  • HP All-in-One Deskjet 4120e HP+ - imprimantă multifuncțional cu cerneală color,
  • Canon i-SENSYS MF3010 - imprimantă multifuncțional laser alb-negru.
Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

Semne de tăiere: de ce sunt importante pentru imprimare și cum să le creezi?

Dacă vă ocupați cu imprimarea cărților de vizită, a pliantelor sau a altor materiale grafice, s-ar putea să fiți surprins de cerința de a...

17. 9. 2021  Articolul complet »

Formate de hârtie: Prezentare generală a dimensiunilor și imprimantelor adecvate

Probabil că ați auzit deja despre formatul A4 sau A5. Dar știți cât de mare este hârtia A2 și la ce se folosește? Și ați auzit vreodată de...

6. 12. 2022  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție