Revitalizarea interiorului folosind imprimanta

20. 6. 2022

18. Mai 2022, 15:48 | Te uiți prin apartament și te gândești ai vrea mai adaugi ceva același perete parțial gol? Este important te simți bine în casa ta. Indiferent dacă vrei să-i aduci puțină culoare și bucurie, poți da o nouă viață casei tale cu ajutorul imprimantei.

Autocolantele de perete pot lumina camera

Nu trebuie schimbați mobila sau vopseaua imediat. Tot ce ai nevoie sunt accesorii bine alese sau un tapet foto în stilul tău preferat. Decorațiunile autoadezive de perete, mobilierul, autocolantele pentru ferestre și podea sau micile decorațiuni, cum ar fi suporturile asortate, vor servi la fel de bine. Astfel de lucruri mărunte pot retransforma complet o cameră!

Puteți folosi o serie de teme disponibile gratuit pe Internet sau puteți dezlănțui imaginația și încercați vă proiectați propriul model într-un program grafic sau unul dintre editorii online precum Canva. Puteți imprima cu ușurință decorațiuni de perete autoadezive pe propria imprimantă. Nu aveți nevoie de o mașină de autocolante. Hârtia foto lucioasă autoadezivă este suficientă pentru realizarea autocolantelor.

Imprimați la cea mai mare rezoluție posibilă - doar așa imaginile și alte decorațiuni autoadezive de perete vor avea claritate și detalii frumoase. Verificați semnele de decupare înainte de a imprima. Pe lângă decorațiuni, diverse etichete pot fi utile acasă. Le poți folosi nu doar atunci când organizezi cămara și bucătăria, ci și biroul sau camera copiilor. Imprimați-le pe etichete autoadezive. Veți economisi multă muncă prin tăierea lor!

Tip: Pentru a imprima etichete, utilizați instrucțiunile și șablonul nostru, pe care le veți găsi în articolul cum vă creați propria carte de bucate și alte gadget-uri de bucătărie.

istock-1190440285.jpg

Fără ghirlande camera este nefericită

Găsiți imagini care susțin buna dispoziție sau se potrivesc perfect cu camera dvs. Pentru camera copiilor alegeți eroii preferați din filme, seriale, cărți și basme și alegeți o natură moartă liniștitoare în dormitorul dvs. Sau caută în albume și alege fotografii care surprind momente fericite alături de cei dragi!

Imprimați fotografii pe hârtie foto cu imprimantei cu jet de cerneală. Imprimarea lor tinde fie mai bună, dar în mediile umede există riscul ca imaginea se dizolve. Umiditatea nu este o problemă în interior, așa nu ezitați vă bazați pe imprimanta cu jet de cerneală. Dar dacă aveți de gând îmbunătățiți veranda sau terasa, de exemplu, aveți grijă. Tânjiți după poze și fotografii rezistente la apă (și doriți ca acestea fie durabile și să arate bine pe termen lung)? Recomandăm laminarea materialelor imprimate.

Nu trebuie disperi chiar dacă nu ai un laminator acasă. În acest caz, ar trebui vă imprimați lucrările pe o imprimantă laser. Imprimarea laser este mai rezistentă la apă decât cerneala.

Tip: Te-ai decis cumperi un laminator? vom oferi un ghid despre cum laminezi hârtia și să alegi un laminator care vi se potrivește cel mai bine.

Nu trebuie atârnați fotografii în interior doar pe ghirlande. Așezați-le în rame sau laminați-le și agățați-le pe peretele camerei dvs. ca decor autoadeziv. Cu toate fețele cunoscute, veți zâmbi fără sp vă dați seama! În plus, puteți adăuga fotografii cu diverse autocolante și alte imagini. Datorită lor, peretele tău creativ va fi și mai original.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

Cum să-ți creezi propria carte de bucate și alte gadgeturi de bucătărie

„Câte grame de unt erau în rețeta aceea?” „În ce cutie am ascuns scorțișoara?” Dacă vă sună cunoscut, avem câteva gadget-uri pentru voi...

13. 12. 2021  Articolul complet »

Cum să laminati hârtia (și să alegi laminatorul potrivit)

Ai nevoie să laminezi periodic cărți de vizită, documente importante sau alte materiale și nu știi ce tip de dispozitiv să alegi? Veți...

5. 11. 2021  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție