Promovarea tipărită își are locul ei și în era digitală

25. 5. 2022

25. Mai 2022, 11:47 | Antreprenorii, marile companii și clienții au intrat în mediul virtual, iar tranzacțiile online au început crească, mai ales în timpul pandemiei. Chiar dacă magazinul și reclama online funcționează bine, nu ar trebui uitați de tehnicile vechi offline și să neglijați reclama tipărită. Nu toată lumea este suficient de pricepută la tehnologie și mulți oameni preferă în continuare forma pe hârtie. Știți ce preferă clienții voștri și cum ajută printurile la construirea brandului?

Există mai multe tipuri de media și formate publicitare și fiecare dintre acestea vizează un grup diferit de clienți (și, de asemenea, un buget diferit). Dacă adresați strict milenialilor, s-ar putea vă puteți descurca doar cu site-uri web și social media. Dacă doriți ajungeți la un grup demografic mai larg (în special la persoanele de vârstă mijlocie și mai în vârstă), s-ar putea pierdeți o mulțime de potențiali clienți. aruncăm o privire la materialele imprimate între care puteți alege.

Imprimare

Deși se părea odată cu apariția articolelor pe internet și a știrilor instantanee, nimeni nu va mai privi în ziarele tipărite, dar acestea nu își iau încă adio de la noi. Ziarele tipărite se bucură încă de un număr considerabil de cititori, în special în rândul generației mai în vârstă. Acestea au avantajul cititorii nu sunt distrași de reclame intermitente și insistente, astfel acordă mai multă atenție conținutului. Cu toate acestea, rețineți publicitatea în ziare poate fi destul de costisitoare și, pe lângă clienții potențiali, veți plăti și pentru un număr mare de cititori care probabil nu vor cumpăra niciodată de la dumneavoastră.

Veți putea lucra mai bine cu reviste care sunt definite tematic, iar cititorii acestora reprezintă un cerc mai restrâns de clienți. În plus, vor avea o calitate mai bună a imprimării, ceea ce este mai avantajos dacă, de exemplu, ai un produs fotogenic.

În loc investiți în publicații tipărite consacrate, puteți vă înființați propria revistă. Nu trebuie publicați articole doar pentru clienții dumneavoastră, ci, de exemplu, o revistă de companie pentru angajații dumneavoastră. Prin intermediul acestuia, puteți informa angajații despre evenimente și schimbări importante sau îi puteți educa pe aceștia cu privire la subiecte necesare. În acest fel, vor fi mereu la curent și în top!

istock-691796820.jpg

Reclamă exterioară

Reclama exterioară este o modalitate excelentă de a contribui la creșterea notorietății brandului într-un mod neintruziv. Avantajul publicității exterioare este nu poate fi oprită. Oamenii vor trece zilnic pe lângă ea în autobuz, la serviciu sau la magazin, iar mesajul său se va întipări treptat în mintea lor. Puteți imprima posterul aproape oriunde. 
Puteți închiria, spre exemplu:

  • Suprafețe mari - de exemplu, o parte a peretelui unei case nelocuite, un ecran LCD mare, un panou publicitar etc.
  • Spații exterioare pe străzi cum ar fi o bancă, un stâlp, un panou de afișaj, un pod, o mașină și multe altele.
  • Zonele din locurile în care se află în mod regulat un număr mare de persoane - de exemplu, mijloace de transport, cabinet medical, terenuri de sport, birouri, restaurante, centre comerciale.
istock-1036904778.jpg

Cărți de vizită

Cărțile de vizită sunt o alegere excelentă dacă comunicați frecvent cu clienții sau dacă întâlniți cu potențiali clienți. Nu uitați o carte de vizită nu este un pliant. Acest lucru înseamnă nu este menit vă facă publicitate, ci să servească drept contact în cazul în care clientul (potențial) știe deja despre dumneavoastră. Datorită cărții de vizită, aceștia nu vor uita de dumneavoastră și vor ști unde vă caute atunci când se vor hotărî în cele din urmă apeleze la serviciile sau produsele dumneavoastră.

În plus, puteți imprima cărți de vizită frumoase pe imprimanta de la birou. Tipăriți cărțile de vizită color cu imagini complexe pe o imprimantă cu jet de cerneală, care va oferi o calitate mai bună a imprimării color; pentru orice altceva, este suficientă o imprimantă laser. Folosiți un editor special pentru a pregăti designul sau mergeți direct la Microsoft Office. Word va oferi șabloane de bază, simple, pentru crearea și tipărirea cărților de vizită, astfel încât va face cea mai grea muncă în locul Dvs.

Sfaturi de bază pentru crearea cărților de vizită:

  • Alegeți o hârtie adecvată. Hârtia mai groasă este mai potrivită pentru cărțile de vizită. Acest lucru depinde de imprimanta D-voastră, așa verificați mai întâi dacă imprimanta D-voastră o poate prelucra.
  • Mai puțin înseamnă mai mult. Nu exagerați cu designul. Optați pentru un aspect mai simplu și linii curate, altfel cartea de vizită poate părea kitsch.
  • Gândiți-vă la font. Alegeți un font și o dimensiune a fontului care este ușor de citit și care se potrivește cu designul general al cărții de vizită.
  • Nu exagerați cu informațiile. Pe cartea de vizită trebuie doar numele și funcția D-voastră, numele sau logo-ul companiei D-voastră și datele de contact (telefon, e-mail, site web, conturi de social media). Alternativ, puteți face acest lucru și mai ușor cu un cod QR care va direcționa clienții direct către profilul dvs. după scanarea acestuia.

Sfat: Doriți adăugați un plus de eleganță cărților dvs. de vizită? Folosiți un laminator! Datorită laminării, cărțile de vizită nu se vor mai încreți în buzunare. Vor arăta bine chiar și după câteva luni în portofelul vostru și îți vor păstra reputația curată și imaculată pe termen lung. Dacă nu știți cum o faceți, citiți cum plastifiați hârtia și alegeți un laminator.

Pliante

Ați putea spune pliantele sunt bune pentru a răsfoi ofertele din supermarketuri și magazinele pentru hobby. Adevărul este și ele pot fi de folos. Tipărirea de pliante este o afacere relativ ieftină. Tipul și calitatea hârtiei, dimensiunea și conținutul acestora pot fi adaptate cu ușurință la bugetul companiei dumneavoastră. Cele mai ieftine vor fi pliantele mici, alb-negru, de dimensiuni A6. Dar dacă doriți vă adresați unor clienți mai înstăriți, ar trebui optați pentru materiale de calitate superioară.

Dacă adăugați și mai multă valoare mesajului dumneavoastră, cum ar fi cuvinte încrucișate sau un alt mini-joc, un card de fidelitate, o rețetă de gulaș, un concurs sau un cod de reducere, fluturașul dumneavoastră nu va ajunge imediat în primul coș de gunoi. În plus, pliantele au avantajul că, la fel ca și cărțile de vizită, le puteți tipări cu ușurință la birou, la imprimantă.

Sunteți confuz și nu știți care variantă de pliant este mai bună? Încercați concepeți două tipuri de pliante și să vedeți care dintre ele va avea un impact mai mare (de exemplu, prin introducerea unui cod de reducere sau a unui link diferit pe fiecare dintre ele). Doriți economisiți costurile de imprimare și să imprimați în alb-negru, dar adăugați ceva în plus la pliantele D-voastră? Imprimați pe hârtie color!

De asemenea, puteți trimite pliante, newsletter și alte broșuri ale companiei către clienții dumneavoastră prin poștă. Spre deosebire de newsletter prin e-mail, puteți fi sigur nu vor ajunge în spam, ci direct în cutiuța poștală a destinatarului. Dacă doriți atrageți noi clienți, ar fi bine investiți în grafică atrăgătoare și în tipărituri de înaltă calitate.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție