Cum să organizezi o petrecere de neuitat pentru copii

13. 6. 2022

13. Iunie 2022, 15:30 | Organizarea unei petreceri pentru copii poate fi o adevărată corvoadă. Dar nu te panica! Adună-te și inspiră-te din sfaturile noastre, care îți vor fi mai ușor compilați băuturi răcoritoare festive și alte evenimente care aparțin sărbătorilor copiilor.

Creați invitații pentru petrecere

Probabil vei fi primul care alcătuiește o listă de invitați. Chiar și în era digitală de astăzi, mulți copii și părinți încă preferă invitațiile pe hârtie pentru a sărbători. În programe precum Microsoft Word, puteți pregăti un scurt text în câteva minute. Dar dacă doriți ca invitațiile fie un pic mai complexe, doar textul nu este suficient.

Puteți face invitația specială, de exemplu, lăsându-l pe cel mic picteze pe una dintre invitații Apoi copiați rezulattul final la imprimantă și unlterior puteți printa textul pe invitațiile pregătite, sau chiar mai bine puteți scana desenul direct pe computer. Veți putea edita cu ușurință imaginea, adăugați text la ea și apoi tipăriți invitațiile finale.

Dacă dvs. și copilul dvs. nu doriți creați nimic, descărcați un șablon pregătit în prealabil sau creați o invitație la petrecere exact pe placul dvs. într-un editor online disponibil (cum ar fi Canva, PicMonkey etc.). Tânjiți după o idee originală? Imprimă o fotografie cu copilul tău și lipește-o pe invitație! Asigurați-vă imprimați fotografia pe o hârtie foto adecvată. O poți folosi mai târziu dacă vrei printezi câteva fotografii de la petrecere ca suvenir.

Ce nu ar trebui lipsească din invitația la petrecere:

 • Data (încercați evitați weekendurile prelungite, vacanțele și sărbătorile când multe familii merg în vacanță sau în vizită la rude).
 • Timpul (pentru sosirea oaspeților).
 • Ora de sfârșit programată pentru a le oferi părinților o idee despre când ar trebui vină să-și ia copilul.

Tip: Înainte de a oferi fotografii copiilor la sfârșitul sărbătorii, laminați-le. Faceți o copie de rezervă a fotografiei cu hârtie colorată sau decorativă, la care puteți adăuga și o scrisoare de mulțumire, un loc și o oră și orice altceva puteți gândi. Pentru a vă asigura totul merge bine, citiți mai întâi cum laminatați hârtie.

Cum decorezi

Mai puțin este uneori mai mult, iar acest lucru este de două ori adevărat atunci când planificați o petrecere pentru copii. Nu aruncați în prea multe modele complicate și decorațiuni scumpe pe care copiii nici nu le vor observa. Puteți realiza cu ușurință o serie de decorațiuni simple acasă. Te poți distra într-o după-amiază mohorâtă pregătind tot felul de decorațiuni simple pentru petrecere!

Încercați de exemplu:

 • Ghirlande - Le puteți tăia în diferite forme și cu siguranță nu fie frică de culori. Dacă doriți le faceți speciale, imprimați imagini tematice sau eroii de basm preferați ai celebrităților pe imprimanta dvs. de acasă și lipiți-le pe ghirlandele pregătite. Pe lângă decorațiunile uimitoare, acestea pot servi drept subiect pentru copii pentru a discuta despre basmele populare.
 • Origami - modelele simple de origami din hârtie colorată pot fi un plus grozav la o masă festivă. Sau o gaură în ele, trage o sfoară prin și îl poți atârna oriunde în casă. De asemenea, puteți include pregătirea unor modele simple printre activitățile care distrează copiii în timpul petrecerii.
 • Baloane - baloanele vor însufleți fiecare petrecere de naștere! Puteți agăța baloane colorate prin cameră sau pur și simplu le aruncați în cameră și lăsați copiii se joace cu ele. Dacă organizați o petrecere pentru copii în grădină, poate doriți luați în considerare un baloane umplute cu apă. Distracție răcoritoare!
 • Pahare și paie - Cum vă asigurați fiecare copil își cunoaște paharul? Dezlănțuiți-vă imaginația și proiectați etichetele cu numele pe care le lipiți pe pahare. Puteți folosi unul dintre editorii online sau Paint-ul obișnuit pentru a crea etichete de nume, dar cu siguranță veți găsi și modele pre-făcute, pe care le puteți imprima imediat. Dacă nu doriți denumiți paharele, imprimați pe ele diverse imagini (cum ar fi o sabie, un arc, o prințesă etc.).
istock-1156939064.jpg

Gustări și imprimare pe hârtie comestibilă

Copiii vor fi captivați de orice destul de colorat și distractiv. Dacă nu vrei cumperi mâncare în zadar, de care copii (în special cei mici) nici măcar nu se vor atinge, alege așa-numita mâncare finger food. Deci o mulțime de delicatese mai mici și tartine pe care le pot mânca cu mâinile! De exemplu, vei nota la o petrecere pentru copii cu:

 • mini pizza, cu care poți oferi cu ușurință un zâmbet vesel cu ajutorul ketchup-ului,
 • înghețate mici,
 • cupcakes cu fructe,
 • sandvișuri,
 • farfurii cu fructe sau legume,
 • brioșe,
 • prăjituri sau biscuiți dulci,
 • crutoane de pește.

Puteți decora tortul de ziua de naștere, precum și alte bunătăți pe masa de sărbătoare, cu o inscripție sau o fotografie unică cu petrecerea de ziua de naștere și prietenii lui sau personajele preferate de basm pe hârtie comestibilă. Copiii se vor bucura cu siguranță de o astfel de inovație, iar adulții se pot bucura și ei de pregătirea hârtiei comestibile colorate.

De asemenea, puteți imprima pe hârtie comestibilă cu o imprimantă standard de birou. Dar înainte de a începe, citiți cum funcționează imprimarea pe hârtie comestibilă și ce condiții însoțesc acest fel de imprimare, astfel încât lucrarea finală fie cu adevărat comestibilă.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

Imprimarea pe hârtie comestibilă: Cum funcționează și se poate prepara acasă?

Aproape toată lumea a întâlnit hârtie comestibilă tipărită în ultimii ani datorită boom-ului său uriaș în industria alimentară. Este...

27. 10. 2022  Articolul complet »

Cum să laminati hârtia (și să alegi laminatorul potrivit)

Ai nevoie să laminezi periodic cărți de vizită, documente importante sau alte materiale și nu știi ce tip de dispozitiv să alegi? Veți...

5. 11. 2021  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție