Cum să faci felicitări originale nu numai pentru zile de naștere

17. 12. 2021

16. Decembrie 2021, 10:11 | Uită de felicitările din magazin. Îi vei bucura mult mai mult pe cei dragi dacă le veți oferi felicitări originale, pe care le poți pregăti cu ușurință acasă. Fie este vorba de o zi de naștere, de o aniversare, sau doar pentru amuzament, dezlănțuiește-ți imaginația și arată-le celor din jurul tău cât de mult îți pasă. Cu aceste sfaturi, vei deveni un artist specializat în felicitări.

Instrucțiuni despre cum faci felicitări pentru ziua de naștere, Crăciun, etc.

Felicitările de obicei nu sunt cu mult mai mari decat o foaie A4, așa ca le puteți imprima cu ușurința pe imprimanta dvs. de acasa. Desigur, nu trebuie te trebuie rămâi la dimensiunile standard, ci poți crea felicitările în orice formă pentru a le asorta perfect cu ocazia și pe care ulterior le vei decupa din hârtie. De exemplu, creați felicitări unice în formă de inimă, un trifoi cu patru foi, o casă, un dinozaur etc. Dar înainte de a începe, haideți vedem care sunt pașii!

1. Creați o temă

Astăzi, o serie de aplicații și editori online vor ajuta creați felicitări originale. Un editor online popular este, de exemplu, Canva.com, în care veți găsi și o serie de teme pregătite în prealabil. În baza de date, veți găsi o serie de imagini, forme și tipuri de titluri, pe care le puteți combina liber cu propriile imagini, pe care le încărcați în program și combinați dorințele după bunul plac. Depinde de aptitudinile tale. Nu vă fie teamă utilizați orice alt editor sau chiar un programul Paint.

Nu-ți place lucrezi cu mouse-ul? Veți avea literalmente mână liberă dacă dețineți o tabletă (sau un telefon suficient de mare). Există o serie de aplicații în care tu și copiii tăi poți desena cu ușurință propria temă. În funcție de capacitățile programului, puteți imprima imaginea rezultată pentru felicitarea dvs. direct din aplicație (dacă aveți o imprimantă cu conexiune Wi-Fi) sau o puteți descărca și trimite pe computer. Înainte de a trimite fișierul la imprimantă, asigurați-vă redimensionați imaginea, astfel încât se imprime corect după preferințele și dimensiunea hârtiei folosite.

istock-1279001970.jpg

Dacă trimiteți mai multe urări, de exemplu de Crăciun, Anul Nou sau Paște, puteți transforma în mod jucăuș fabricarea de felicitări într-o activitate pentru întregii familii. Puneți fiecare membru al familiei deseneze propriul motiv original. Va fi o activitate grozavă pentru cei mici care îi va distra pe tot parcursul după-amiezii. În plus, fiecare felicitare va fi cu adevărat unică!

Dacă nu ești unul dintre cele mai creative suflete, nu dispera. Pur și simplu alegeți o imagine pe care o imprimați după cum doriți. Doar asigurați-vă dimensiunea va fi pe placul dvs. înainte de a imprima produsul finit. Alternativ, imprimați mai multe fotografii pe hârtie foto și lipiți-le de felicitări. Așa veți crea o felicitare care va fi și un mic colaj foto!

Tip: În loc inventați o nouă temă, copiați creațiile copiilor dvs. cu care puteți decora exteriorul felicitărilor sau puteți folosi o fotografie ce va trezi amintiri plăcute.

2. Alegeți hârtia potrivită

Cea mai simplă opțiune este tipăriți pe hârtie A4, pe care o puteți plia în jumătate după imprimare. Dacă doriți ca imaginea fie doar pe partea din față a felicitării, veți imprima lucrarea pe hârtie de dimensiune A5 (sau pur și simplu jumătate din hârtie pe care o alegeți). Cu toate acestea, dacă imprimați pe o dimensiune mai mică (cum ar fi hârtie foto de dimensiune A6), asigurați-vă ajustați dimensiunea cardului și setați metoda de imprimare înainte de a imprima.

Un material mai rezistent decât hârtia de imprimantă obișnuită este hârtia foto tocmai menționată care este cel mai bun suport pentru a crea felicitări pentru ocazii speciale. Totuși, hârtia xerografică îți va servi bine în grabă și chiar o poți întării lipind două foi una de cealaltă. Vrei adaugi încă o notă creativă felicitărilor tale? Imprimați pe hârtie colorată.

3. Verificați setările înainte de a imprima

Imprimați un peisaj și verificați setările de margine înainte de a printa felicitările pentru a nu fi surprins imaginea nu se imprimă în întregime. Nu uitați vă uitați la previzualizarea tipăririi, conform căreia puteți regla eventual alinierea imaginii sau alte elemente esențiale pentru ca felicitarea fie tipărită corect. Și dacă imprimați pe hârtie mai scumpă, faceți mai întâi un test de imprimare pe hârtie simplă.

4. Imprimați tema felicitării pe imprimantă

O imprimantă cu jet de cerneală este ideală pentru tipărirea felicitărilor. O imprimantă multifuncțională va fi probabil cea mai potrivită pentru un mic atelier, pe care nu numai vei imprima fără griji felicitări și fotografii, dar vei putea copia și reproduce poze cu copii sau le poți scana pe un computer, unde le vei edita înainte de a le adăug în albumul final. Pe scurt, puteți gestiona tot ce aveți nevoie pe un singur dispozitiv.

Tip: În cele din urmă, puneți felicitarea în plic și priviți expresia de bucurie a persoanei ce va deschide creația dvs. Asigurați-vă plicul este suficient de mare pentru ca felicitarea aibă loc, fără a o îndoi sau deteriora accidental! Dacă trimiteți o felicitare prin poștă și vă este teamă nu va fi distrusă (sau micile detalii pe care le atașați la ea), înveliți-o în folie cu bule pentru a proteja mai bine conținutul.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție