Oferă cutiei o a doua șansă

24. 8. 2020

24. August 2020, 10:00 | Chiar dacă tehnologia evoluează constant, unele lucruri rămân încă (parcă încăpățânate) la fel. Precum cutiile de hârtie, de exemplu. Dacă comandați ceva pe internet, puteți fi aproape sigur bunurile vor veni ambalate într-o cutie de carton.

Comenzile de la TonerPartner nu fac excepție. Pentru avem grijă de mediu înconjurător, și, mai mult decât atât, știm viața unei cutii de hârtie nu trebuie se încheie într-o cală de marfă a unui curier poștal, am făcut acest articol pentru a da câteva sfaturi. Astfel fiecare cutie de hârtie poate servi chiar și după ce ați uitat de mult motivul inițial pentru care a ajuns la dvs.

8 + 1 sfaturi cu privire la modul de utilizare a unei cutii vechi de hârtie 

1. Cutie pentru depozitarea lucrurilor

Cel mai simplu lucru pe care il puteți face cu o cutie mai veche este puneți în ea diferite lucruri din interiorul apartamentului sau dintr-o casa. Puteți picta cutiile, le puteți decora cu hârtie sau textile și le puteți potrivi perfect cu interiorul. Puteți lipi apoi o etichetă pe fiecare dintre ele care va spune ceea ce veți găsi în interiorul fiecăreia. Găsirea unui anumit lucru mic va fi apoi o chestiune de secunde. 

2. Felicitare cadou

Felicitările de ziua de naștere, scrise de mână pe un carton rustic care încadrează perfect urarea, adaugă un semn distinctiv de originalitate la cadou, iar talentul va fi cu siguranță apreciat mai mult decât pentru o felicitare cumparată de la magazin.

 

3. Decorațiuni de petrecere

Și înainte de a pune masa, puteți face ghirlande și alte decorațiuni din restul cutiilor pe care nu le-ați folosit. Petrecerea nu va fi o greșeală.

4. Suport de pahar

Dacă tăiați sub o cană mai mare cercuri de carton, veți obține suporturi originale de pus sub pahare sau căni. Din cutii, de exemplu, puteți face un astfel de set întreg, imaginația nu are limite.

5. Scratcher pentru pisici

Protejați-vă mobila ușor și eficient. Trebuie doar faci o bandă (sau câteva dungi) de carton răsucite într-o spirală. Dacă aveți talent vizual pentru decor, puteți alinia partea exterioară cu ajutorul culorilor cu restul camerei.

 

6. Paleta de pictură

Apropo, ca tot veni vorba de imaginație - dacă sunteți pasionat în timpul liber sa pictati, puteți salva niște bani folosiți pe palete de pictura scumpe. Va poate fi de folos chiar și o cutie de hârtie veche. Doar taiați forma dorită, apoi faceti o gaura dupa degetul mare, și Picasso se poate angaja pe locul de muncă.

7. Rame

Și odată ce munca este terminată, puteți plasa momentul într-o ramă făcută dintr-o altă cutie. Ramele mai mici pot fi utilizate pentru fotografii de familie. Crearea unei galerii mici de bun gust în casa dvs. va fi  o joacă. 

8. Jucării

Dar nu ai nici o idee ce cutii minunate pot fi pentru copii! Cartonul este un material de constructii care ofera un număr infinit de opțiuni pentru a fi  transformat în jucării simple, dar fantastice. De la case și mașini, la mobilier, aparate și instrumente muzicale.

9. Labirint!

Îți taie respirația.

 

Cum sa transformati o cutie veche într-o cutie eleganta de stocare 

Ce va trebuie: 

  • cutie de hârtie veche
  • foarfece
  • pistol cu lipici
  • șir puternic de iută
  • lipici

Procedura:

1.Taiați partea de sus a cutiei.

 

2. Luați șirul și înfășurați-l treptat și lipiți-l în jurul întregului perimetru al cutiei cu ajutorul unui pistol de topire.

navod2-(1).jpg

 

3. Tăiați două benzi din șir, una lungă ca lungimea cutiei, si una lată ca lătimea cutiei, astfel încât înfasurați întreaga cutie și pe partea de sus si jos (aproximativ 1,5 cm).

 

4. Lipiți sirurile. (Dacă doriți puteți coase capacul separat și apoi il introduceți, în conformitate cu acest manual: http://elizabethjoandesigns.com/how-to-make-a-custom-basket-liner/.)

 

5. Bucurați-va :-)

După ce ați citit articolul de mai sus, ați dobândit cu siguranta o dorința de a crea ceva dintr-o bucată de cutie. Daca nu aveți una la domiciliu e foarte ușor sa obțineți una comandând ceva pe e-shop-ul nostru. vom trimite bunurile într-o cutie, pe care puteți aranja apoi cum doriți .

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție