Imprimantă ieftină pentru home office? Vă puteți încadra în suma de 750 Lei

25. 7. 2022

25. Iulie 2022, 14:16 | Munca de acasă este deja de mult timp un standard în multe companii. Desigur, aveți nevoie de un computer pentru a face acest lucru, dar de multe ori nu vă puteți lipsi de o imprimantă. Și, deși bugetele angajatorilor sunt restrânse, puteți obține un dispozitiv de bună calitate la suma de 750 Lei. Nu credeți?

În timpul pandemiei de coronavirus, mai mulți angajați au descoperit home office le convine mai mult decât munca la birou. La rândul lor, companiile și-au dat seama că, dacă se lucrează de la domiciliu, pot reduce spațiul închiriat și economisi bani.

Acest lucru nu înseamnă, desigur, toată povara financiară pentru echipamentele de birou va cădea pe umerii angajaților. În conformitate cu Codul muncii, compania trebuie vă ramburseze toate costurile suportate legate de munca dumneavoastră și trebuie vă furnizeze echipamentul necesar.

Pe lângă energia electrică, internetul și laptopul de lucru pe care îl folosiți, angajatorul dumneavoastră trebuie vă achite și pentru imprimantă, tonere sau cartușe și hârtia pe care imprimați. Din fericire, cele mai multe companii au o abordare luminată a acestei obligații legale și sunt dispuse achite angajaților pentru echipamentul necesar - dar numai până la o anumită sumă. Atunci merită căutați un echipament de imprimare care va "reda" multă muzică pentru bani puțini.

Ce imprimantă alegeți?

Cheia este ceea ce așteptați de la imprimantă - sau ce parametri trebuie îndeplinească dispozitivul de imprimare pentru ca dumneavoastră vă puteți face treaba cu el. În multe activități de birou, este necesar imprimați un număr mare de documente. Din acest motiv, vom sări peste imprimantele cu jet de cerneală și vom recomanda direct un dispozitiv laser.

Motivul este simplu: în timp ce imprimantele laser sunt mai scumpe la achiziție, acestea au costuri de imprimare mai mici. Acestea merită cumpărate atunci când se tipăresc zeci de pagini pe lună. Adică, o limită pe care mulți lucrători de la domiciliu o pot atinge chiar și într-o singură zi.

Într-o astfel de situație, viteza de imprimare este crucială. De exemplu, imprimanta alb-negru Xerox B210 poate imprima (la o acoperire de aproximativ 5 %) până la 30 de pagini A4 pe minut. Aceasta include o tavă de 250 de coli și, bineînțeles, imprimare de pe telefon sau laptop prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Aparatul are, de asemenea, o funcție duplex, iar prețul său este de aproximativ 750 Lei.

Dacă aveți nevoie imprimați color (de exemplu, pentru a însoți diagramele și ilustrațiile din documente), alegeți Lexmark C3224dw (preț mediu 750 Lei). Capacitatea sa de a imprima color este ușor compromisă de viteza de imprimare mai mică (22 de pagini alb-negru pe minut). Ca și predecesorul său, acest dispozitiv are o tavă de intrare de 250 de coli.

Iar dacă aveți nevoie și de scanare, alegeți imprimanta multifuncțională color Canon i-SENSYS MF643Cdw, care are în plus un scaner de 600 x 600 DPI. La un preț mediu de 1 200 Lei, dispozitivul are o viteză de imprimare de până la 21 ppm alb-negru, în timp ce scanerul funcționează la 27 ppm alb-negru. Nu lipsește funcția de copiere sau de imprimare fără fir.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Articole similare

5% acoperire a paginii la imprimare sau cât va rezista tonerul?

Este posibil să fi rămas fără toner în trecut, înainte de a imprima abia jumătate din numărul declarat de pagini. Problema este că numărul...

25. 2. 2021  Articolul complet »

Cum se imprimă de pe smartphone: Ghidul începătorului

Camerele încorporate în smartphone-uri aproape că au înlocuit aparatele foto compacte. Odată cu creșterea spațiului de memorie internă și a...

1. 8. 2022  Articolul complet »

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție