Cum sa depozitați tonere în mod corespunzător

07. 9. 2020

7. Septembrie 2020, 10:00 | Poate că, vi s-a întămplat când a trebuit cumpărați un toner nou:„ar trebui comand doar un singur pachet”, „îmi permit cumpăr mai multe pentru a avea de rezervă?”, „cât timp va avea valabilitate un astfel de toner?” „unde ar trebui stochez tonerele și cartușele pentru a rămâne în stare bună”.
Pentru aceste situații am scris următoarele rânduri. De exemplu, veți constata puteți stoca tonere si o mulțime de griji pot dispărea atunci când sunt tratate corespunzător.

Se merită să forțați durata de valabilitate? Nu este necesar.

Dacă sunteți îngrijorat odată ce vă extindeți și puneți tonerul în imprimantă, trebuie să-l utilizați cât mai curând posibil, putem calma. Durata de viață a cartușelor la imprimantele laser nu este, de asemenea, afectată de așa-numita imprimare de vacanță. Atât cutia, cât și conținutul ei sunt realizate astfel încât, chiar și atunci când se imprimă ocazional, tonerul durează un an, de exemplu.

Și dacă ați cumpărat tonere pentru inventar, urmați doar aceste câteva sfaturi:

Protejați tonerul de lumina soarelui

"Păstrați tonerul la uscat și întuneric" textul de pe fiecare cutie cu o umplere de rezervă, cartuș sau toner, ar putea suna asa. Soarele direct, mai ales în zilele de vară, poate face minuni cu părți din plastic de toner. Cu toate acestea, ele nu vor fi pe placul dvs. 

Depozitați tonerele la temperatura camerei

Temperatura locului în care sunt depozitate tonerele este strâns legată de menționarea de mai sus. Ca și căldura, nu este potrivit pentru cartuse sau tonere prea mult frig sau chiar îngheț. Este ideal pentru a stoca aceste rezerve direct în birou sau într-o altă cameră în cazul în care temperatura camerei este normala.

Stocarea tonerelor pe orizontală

Un loc minunat pentru a stoca tonere este un dulap, de exemplu. Se recomandă puneți cartușele si tonerele pe orizontal, adică aceeași pozitie in care le veți introduce apoi în imprimantă.

Scoateți tonerul din ambalaj chiar înainte de utilizare

Dacă acest lucru nu este necesar, lăsați cartușul de rezervă în ambalajul original. Acest lucru protejează componentele tonerului atât de deteriorări ușoare, cât și mecanice.

Nu atingeți cilindrul optic din imprimantă

Și înainte de a introduce un toner nou în imprimantă, nu atingeți inutil părțile individuale ale unității, atât pe toner, cât și pe imprimantă. Acest lucru este de două ori mai important pentru unitațile optice. Aceste parți tind fie foarte sensibile și manipulate greșit pot duce la deteriorarea atât a tonerului cat și a întregii imprimante.

Stoc valabil pentru dvs.

Paragrafele de mai sus arată astfel nu trebuie vă faceți griji cu privire la cumpărarea de cartușe pentru imprimante laser în avans atunci când sunt stocate sau depozitate corespunzător. Aruncati o privire la oferta noastra curenta si dotați-vă biroul sau casa cu provizii chiar de azi.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție