5 semne că aveți nevoie de o imprimantă nouă

27. 8. 2020

27. August 2020, 10:00 | Chiar dacă ați cumpărat cea mai recenta, artistica sau cea mai performantă imprimantă, trebuie sa știți nu o veți avea pentru totdeauna. Fiecare mașină, fie ea imprimanta, va începe se uzeze în timp sau pur și simplu nu va mai respecta cerințele dumneavoastră. De unde știți ar trebui începeți va uitați la o imprimantă nouă?

1. Imprimanta blochează hârtia

Uzura mecanică a componentelor individuale face ca imprimanta se înfunde. Și asta e valabil chiar și pentru cele mai bune modele. Cu alte cuvinte, hârtia este uneori blocată în imprimantă. Dar dacă imprimanta se înfundă prea des, este un semn al sfârșitului vieții sale.

2. Obținerea unui cartuș la imprimantă devine din ce în ce mai complicată.

În ceea ce privește mașinile, aparatele de bucătărie și imprimantele, cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai greu sunt de gasit cartușe și tonere. Dacă petreceți din ce în ce mai mult timp în spatele computerului pentru a găsi cartușe de schimb pentru vechea imprimantă în stocul magazinelor electronice, ar fi bine cumpărați una nouă. Puteți petrece timpul economisit cu familia sau prietenii dvs.

3. Cartușele sunt consumate din ce în ce mai rapid

Vi se întâmplă atunci când găsiți un toner sau un cartuș, la doar câteva săptămâni distanță este consumat, chiar dacă nu printați foarte multe teancuri de documente? Este unul dintre semnele îmbătrânirii imprimantei dvs – în timp aceasta nu mai poate utiliza tonere sau cartușe la fel de eficient ca în vremurile în care strălucea. E timpul o schimbați!

4. Imprimanta "nu este suficientă"

amintiți când v-ați achiziționat imprimanta cu ani în urmă, totul mergea ca uns. Astăzi aceasta nu se poate ocupa de toate sarcinile ei atât de bine. Este lentă, presa nu mai este atât de bună calitate, și unele dintre documentele de care aveți nevoie nu pot fi printate. În acest caz, va fi o idee bună luați în considerare achiziționarea unei imprimante noi.

5. Aveți nevoie de sfaturi privind tipărirea?

Imaginați-vă cum ar fi dacă ați trimite un document pentru a imprima, ați venit la imprimantă și aceasta a scos imediat hârtia imprimata din ea. În schimb, realitatea este ca așteptați la rând cu alți colegi de la birou sau cu alți membri ai familiei la nesfârșit "imprimarea". Gândiți-vă la asta - nu ar fi mai bine echipați biroul dvs./casa cu o a doua imprimantă? Mai puternică?

Cum aleg o imprimantă nouă? 

Dacă, după citirea paragrafului de mai sus, ați constatat unele dintre semnalele menționate sunt, de asemenea, transmise de imprimanta dvs, este posibil aveți nevoie de sfaturi despre cum selectați o imprimantă nouă. Imprimanta cu cerneala sau imprimanta laser este mai bună? Dar cartusele?

Dacă aveți nevoie de sfaturi despre tonere sau cartușe, nu ezitați ne cereți ajutorul. vom sfătui cu privire la selecția de cartușe sau tonere ideale, inclusiv compatibile sau reutilizate.

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție