Cum să faci o felicitare de Ziua Îndrăgostiților

30. 1. 2023

30. Ianuarie 2023, 10:00 | Ziua Îndrăgostiților a ajuns și în Republica Cehă. Nu din America, ci din Italia! Deși ar trebui ne amintim de iubire mai nu mai de sărbători, Ziua Îndrăgostiților (sau, mai târziu în an, ziua de 1 mai ceh) se poate transforma într-o ocazie care vă dea curaj. Așa să-i dăm drumul!

Dar atenție: "ziua îndrăgostiților" nu este doar despre cupluri îndrăgostite. În timp ce de 1 mai este o tradiție ne sărutăm sub cireșii înfloriți, de 14 februarie se trimit așa-numitele valentine. Adică, felicitări pentru a le arăta celor dragi vă pasă de ei. Îndrăznește trimiți una iubitei tale, faci o bucurie bunicii tale sau faci o felicitare originală și amuzantă de Ziua Îndrăgostiților pentru un prietena ta. Îți spunem noi cum o faci!

Cum faci o felicitare de Ziua Îndrăgostiților

Cum faci o felicitare de Ziua Îndrăgostiților care aibă succes? Baza fiecărei felicitări, nu numai pentru Ziua Îndrăgostiților, este în primul rând hârtia de calitate. Minimaliștii pot o plieze în două și să scrie un mesaj scurt în interiorul foilor împăturite. Dar dacă vrei impresionezi cu o felicitare originală, îmbunătățește-ți felicitarea cu unul dintre sfaturile noastre:

Decorațiuni personalizate

Dacă aveți un pic de spirit de pictor în voi, luați un creion sau creioane colorate și decorați-vă felicitarea cu propriile mâini. Nu trebuie vă limitați la inimioare, deși acestea aparțin cu siguranță sărbătorii și felicitărilor de Ziua Îndrăgostiților. Gândiți-vă la ceea ce îi place destinatarului, care sunt hobby-urile sale sau ce l-ar face fericit. Încercați să-i pictați câinele, mâncarea preferată sau o amintire amuzantă.

Hârtie colorată

Hârtia colorată adaugă farmec chiar și celei mai obișnuite felicitări. Arată frumos chiar și dacă o traduci doar ca o felicitare clasică, dar cu culori diferite poți face un adevărat spectacol.  Îndoiți hârtia roșie ca un acordeon, decupați-o în formă de inimă și lipiți-o în mijlocul felicitării deschise. Sau decupați inimioare și alte forme pe care le lipiți pe felicitare. Acestea vor adăuga culoare, stil și un zâmbet pe fața destinatarului!

istock-1195585748.jpg

Știați că: În Japonia se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților de două ori pe an? Pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită de bărbați, iar femeile oferă cadouri. Rolurile se inversează o lună mai târziu, când, pe 14 martie, bărbații oferă cadouri femeilor.

Folie și hârtie de împachetat

O variantă relativ rapidă și ușoară pentru a transforma orice felicitare de Ziua Îndrăgostiților. Pur și simplu tăiați hârtia de împachetat de pe rolă și înfășurați-o în jurul exteriorului felicitării de Ziua Îndrăgostiților. Fie înveliți felicitarea ca pe o carte, creând un fel de copertă, pe care o lipiți în interior cu carton. Sau tăiați hârtia de împachetat la dimensiunea exactă a hârtiei și lipiți-o pe felicitarea de Ziua Îndrăgostiților.

Felicitare de Ziua Îndrăgostiților cu materiale naturale

Faceți o plimbare în parc și veți fi inspirat de mai multe idei pentru a face o felicitare de Ziua Îndrăgostiților și pentru a adăuga un stil personal. Frunzele căzute, crenguțele mici sau primele flori de primăvară sunt materiale deosebit de valoroase pentru a le lipi pe partea din față a felicitării de Ziua Îndrăgostiților. Dacă doriți ca felicitarea dureze mai mult, uscați în prealabil toate materialele colectate. Dacă presați florile sau frunzele, le veți putea pune în interiorul felicitării și îi veți oferi destinatarului o adevărată surpriză atunci când va deschide felicitarea! 

Sfat: Nu vă temeți nici de materiale mai neobișnuite, cum ar fi pietricele sau scoarță. Asigurați-vă doar lipiciul este suficient de puternic. În acest fel, nu vor cădea de pe felicitare înainte de a le înmâna!

Ajutați-vă de imprimantă

Descărcați meme-ul preferat și imprimați-l pe o imprimantă color. Lipiți imaginea într-o felicitare de Ziua Îndrăgostiților și se va naște o felicitare amuzantă pentru prietena D-voastră! Veți găsi cu siguranță o varietate de modele și inimioare online cu care vă decorați felicitarea odată tipărită (nu uitați doar de hârtia potrivită pentru imprimantă). Sau tipăriți schițe sau imagini care sunt doar linii clare și colorați restul ca într-o carte de colorat sau folosiți-vă imaginația cu creioane colorate, pixuri, markere. 

Știați că: cea mai veche felicitare de Ziua Îndrăgostiților din Europa datează din anul 1477 și a fost scrisă de o femeie. Margery Brews i-a scris iubitului ei, John Pastor, cu care s-a căsătorit mai târziu, iar fiul lor a devenit un cavaler care a servit lui Henric al VIII-lea. Dacă interesează cum arată cea mai veche felicitare de Ziua Îndrăgostiților din Europa, o puteți găsi la Biblioteca Britanică din Londra.

Pariați pe puterea fotografiilor

Amintirile comune sunt unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care le puteți dărui cuiva. Vizualizați-le pe cele pe care le aveți deja și căutați printre fotografiile mai vechi. Apoi imprimați fotografiile alese, de preferință pe hârtie foto de bună calitate. La final, decupați imaginile și, dacă vreți fiți puțin creativi, imprimați mai multe fotografii și faceți un colaj original. 

Nu fie frică de decorațiuni

În cele din urmă, puteți decora felicitarea cu autocolante, panglică sau șnur simplu. Sau puneți felicitarea într-un plic și urmăriți fața destinatarului atunci când o scoate. 

Acum știți cum faceți o felicitare de Ziua Îndrăgostiților. Nu uitați adăugați un mesaj personal pe felicitarea de Ziua Îndrăgostiților și o finalizați cu semnătura dumneavoastră. dorim mult noroc și multă dragoste nu doar de Ziua Îndrăgostiților!

Fiți mereu informat
Ultimele informații despre noutati și promoții direct pe e-mailul tău.

Transport de la 15,90 Lei

la punctele de colectare

Livrare în 48 de ore

Suntem foarte rapizi

La noi veți avea timp

Puteți returna marfa în termen de 30 de zile

Vă vom răsplăti

Veți primi puncte de loialitate pentru fiecare achiziție